Ομολόγησε και οδηγήθηκε στη φυλακή ο «θολωμένος» αστυνομικός που σκότωσε την σύζυγό του και τη φίλη της

Must Read

Μετανιωμένος δήλωσε ο αστυνομικός που, την περασμένη Τετάρτη, δολοφόνησε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγό του και μία φίλη της, έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, ο οποίος και  οδηγήθηκε στη φυλακή, μετά την απολογία του.

Ο 35χρονος αστυνομικός, αν και ισχυρίστηκε πώς δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε εκείνη την ημέρα, υποστήριξε πως βγήκε εκτός εαυτού, καθώς η πρώην σύζυγός του, με την οποία είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, τού δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία με τα παιδιά τους, πέντε και οκτώ ετών.

Στο σούπερ μάρκετ είπε πως πήγε, όχι γιατί είχε σκοπό να τη σκοτώσει, αλλά για να συζητήσουν για τα παιδιά που έπρεπε να πάρει την επόμενη ημέρα. Εκείνη όμως τα είχε στείλει στη Θήβα στους γονείς της.

Θόλωσε, υποστήριξε, όταν του είπε «Θα κάνω ό,τι θέλω». «Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου, που αγαπούσα ακόμα», είπε.

Στο γιατί σκότωσε και τη φίλη της συζύγου του, ο 35χρονος ενώπιον του ανακριτή δεν έδωσε κάποια εξήγηση.

«Δεν την γνώριζα, την είχα δει μια φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό μου», φέρεται να υποστήριξε, επαναλαμβάνοντας τα όσα προανακριτικά είχε πει, ότι επειδή «αγαπούσα ακόμα τη γυναίκα μου, την είχα παρακολουθήσει κάποιες φορές και την είχα δει με τη φίλη της να ξεσαλώνουν».

Ο αστυνομικός δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, ενώ, σύμφωνα με τους συνηγόρους του Απόστολο Λύτρα και Γεώργιο Κριεμάδη, υπεβλήθη αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του κατηγορούμενου, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This