Δευτέρα 14/6/2021

Συνέλαβαν τους γονείς της 7χρονης! Πυροβολήθηκε από τον μικρό αδελφό της με πιστόλι-μπρελόκ που βρήκε στο σπίτι τους

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι γονείς της 7χρονης, η οποία πυροβολήθηκε στο πόδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η μικρή τραυματίστηκε από πιστόλι-μπρελόκ που ανήκει στον πατέρα του και το οποίο είχε στο σπίτι.
Το ατύχημα συνέβη όταν ο 5χρονος αδελφός της 7χρονης το πήρε στα χέρια του και τα δυο παιδιά άρχισαν να το περιεργάζονται με αυτό. Ο μικρός κατά λάθος πυροβόλησε την αδελφή του πάνω στο παιχνίδι.

Ο 31χρονος πατέρας ισχυρίστηκε πως το πιστόλι-μπρελόκ το βρήκαν στο δρόμο όταν αυτός και η 30χρονη σύζυγός του είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους.

Οι δυο γονείς υποστήριξαν πως τα παιδιά έπαιζαν το πιστόλι-μπρελόκ και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι. Μετά τον τραυματισμό το κοριτσάκι διακομίστηκε, χθες, Σάββατο 4 Απριλίου, από τη μητέρα του και τη θεία του, στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στη συνέχεια η 30χρονη και η θεία του κοριτσιού έφυγαν από το νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του παιδιού έμεινε ο 59χρονος παππούς του. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, το μπρελόκ-όπλο ανήκει στον πατέρα της μικρής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ