Δημοσκόπηση: Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση συγκαλύπτει το έγκλημα των Τεμπών;

Must Read

Παραδόθηκαν τα πορίσματα των κομμάτων για την εξεταστική επιτροπή της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών.

Η κυβέρνηση επιμένει στο σενάριο του ανθρώπινου λάθους, ενώ το σύνολο της αντιπολίτευσης κάνει λόγο για συγκάλυψη ενόχων και συνθηκών που οδήγησαν στην πολύνεκρη τραγωδία.

Εσείς τι πιστεύετε;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συγκαλήπτουν γιατί, δέν έχουν τό φόβο τίς δικαιοσύνης αφού απλά δέν υπάρχει ήλιε νοητέ καί ανόητε! Καί στήν Ε.Ο.Κ. γιατί μάς έβαλες κ. Κ. Καραμανλή? γιά νά έρχεται τό ανηψούδιςσου νά μάς λέει ” ανέβηκα στήν πιπεριά? Α ,ξέχασα δέν συγκαλύπτουν, συγκαγλύφτουν!! Οί διςεκκατομυριουχοι γκαντέμηδες.

  2. Φυσικά και συγκαλύπτει! Λίγες μέρες πριν το ατύχημα υπήρχε για πολλοστή φορά προειδοποίηση για τις τραγικές ελλείψεις και τους τεράστιους κινδύνους. Αλλά έχουμε κι άλλα πολλά παρολίγον ατυχήματα με παραβιάσεις φωτεινού σηματοδότη κι οι υποδομές συνεχίζουν να είναι τραγικές.

  3. … και το τραγικότερο όλλων είναι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα για να επιδιορθώσουν τα προβλήματα, ακόμα είμαστε στο παραπέντε για την επόμενη (φτου σκατά στα μούτρα τους) σύγκρουση.
    … κάτι παρόμοιο ακουγεται και για την ανασφάλεια των αερομεταφορών.

  4. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ!!!

    • Για να γίνει αυτό, πρέπει ν’ αλλάξει το Σύνταγμα, ώστε να μην μπορεί η κυβέρνηση, ή/και η Βουλή να τούθς συγκαλύπτει. Πρέπει να εκλείψει η διάκριση στην αντιμετώπιση από την Δικαιοσύνη μεταξύ απλών πολιτών και πολιτικών. Γι αυτό δίνει τον αγώνα η Κυρία Καρυστιανού.

  5. Ξεκάθαρα συγκαλύπτει τους ενόχους κι εμπαίζει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαου που ζητά το αυτονόητο. Δικαιοσυνη.

  6. Καραμπινάτη κι ανεπαίσχυντη συγκάληψη μιας άθλιας συμμορίας δολοφόνων που είχαν πλήρη γνώση των συνθηκών λειτουργίας των σιδηροδρόμων και επέλεξαν για ταπεινούς κερδοσκοπικούς λόγους “ημετέρων” να “πάρουν το ρίσκο”! Με τα παιδιά μας! Ας είναι αυτή η τραγωδία η ταφόπλακα της αθλιότερης κυβέρνησης όλων των εποχών!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This