Δημοσκόπηση: Συμφωνείτε με την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τουρκία;

Must Read

Παρά την προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα και την επικείμενη συνάντηση του με τον Ερντογάν, οι Τούρκοι προέβησαν σε μία σειρά πρωτοφανών προκλήσεων. Όπως η συμπερίληψη στα σχολικά βιβλία, ελληνικών νησιών του Αιγαίου ως τούρκικα, την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τους ισχυρισμούς Φιντάν περί «Τουρκικής» μειονότητας που καταπιέζεται στην Ελλάδα κλπ. Λογικά, τίθεται πλέον στον δημόσιο διάλογο το θέμα ακύρωσης της επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία

Εσείς τι πιστεύετε;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στα γεράματα μου βλέπω μπροστά μου μια Ελλάδα αγνώριστη από κάθε άποψη και αναπολώ τους παλιούς πολιτικούς και κυρίως πρωθυπουργούς που πάνω απ’ όλα ήταν πατριώτες και νοιάζονταν για τον λαο,αυτοί εδώ εκτός ολίγων εξαιρέσεων έχουν για ιδανικά την παραπλάνηση,την συγκάλυψη το ψέμμα την ωραιοποίηση και το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι η ευημερία του ελληνικού λαου

  2. Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει πολιτικούς και όχι μαριονέτες. Η Τούρκοι ανασυντάσσονται γι’αυτό δεν επιχειρούν στον αέρα του Αιγαίου. Όταν νοιώσουν έτοιμοι θα γίνει της μουρλής. Όχι μόνο 12νμ αλλά ούτε και αυτά που έχουμε δεν θα υπάρχουν. Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει ΆΜΕΣΑ στην ανακήρυξη των 12νμ διότι αργότερα απλά θα είναι αδύνατον.
    Η Κύπρος πρέπει να γίνει μια τεράστια ελληνική στρατιωτική βάση με όλα τα όπλα.
    Το πιο βασικό όμως είναι ότι όλα όσα κάνει η Τουρκία επί καθημερινής βάσεως πρέπει να βγουν στην φόρα ΠΟΛΥ ΦΩΝΑΧΤΑ και ανελέητα. Τα social media πρέπει να βροντούν….μόνο έτσι !

    • Για ν’ αποκτήσει η Ελλάδα πολιτικούς και όχι μαριονέτες, πρέπει οι Έλληνες να ψηφίζουν πολιτικούς και όχι μαριονέτες.
      Όλα τ’ άλλα είναι απλά “πρέπει” κι ευχολόγια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This