«Η Μαρκέλα μου άρεσε πάντα – Της έδωσα τρία xanax όταν είδε τις ειδήσεις» κατέθεσε η 33χρονη

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση της 33χρονης που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της και αφού της έδωσε ναρκωτικά την κράτησε στο διαμέρισμά της με αρρωστημένες ορέξεις. 

Στις περιγραφές που σοκάρουν, η δράστις ομολογεί ότι χρησιμοποίησε την κόρη της για να πείσει την Μαρκέλλα να την ακολουθήσει, και της υποσχέθηκε ότι θα την πάρει μαζί της για να παίξουν, ενώ δεν δίστασε να την καθησυχάσει λέγοντας της ψέμματα ότι είχε ειδοποιήσει την μητέρα της. 

Με την κυνική φράση όλα είχαν «πάει λουκούμι», η ίδια περιγράφει πώς χάλασαν τα σχέδια της τη στιγμή που η μικρή είδε στην τηλεόραση ότι η οικογένειά της την αναζητούσε και τότε της έδωσε τρία χάπια xanax του 1 mg τα οποία ανέφερε ότι της τα γράφει παθολόγος αλλά δεν έχει τη συνταγή μαζί της.

Eκατσε «λουκούμι»

«Η Μαρκέλα μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί. Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει. Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε την φώναξα και την ρώτησα αν με θυμάται. Της είπα ότι είμαι η μαμά τής … και ότι έχω συννενοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ. Νόμιζε ότι θα παίξει με την (αναφέρεται το όνομα της κόρης της)και με ακολούθησε. Πήραμε ταξί και πηγαμε στην Καλαμάρια. Δεν τρόμαξε. Λέω από μέσα μου μου έκατσε «λουκούμι». Μόλις φτάσαμε η Μαρκέλα διαπίστωσε πως έλειπε η… και λέω μπλεξαμε. Η μικρή όμως μου είπε ότι με αγαπάει όποτε σκέφτηκα ότι θα την αφήσω να κάνει ό,τι θέλει και όλα θα πάνε καλά».

Η 33χρονη που τελευταία στιγμή, τα γύρισε μέσω του συνηγόρου της, δηλώνει τώρα ότι ήθελε τη Μαρκέλλα για να την προστατεύεσει από το οικογενειακό της περιβάλλον που την παραμελούσε. Η δράστις περιγράφει πώς οδήγησε την 10χρονη στην Καλαμαριά και τι συνέβη στο διαμέρισμα της φρίκης:

«Φοβήθηκα μήπως δηλωθεί η εξαφάνιση όταν φθάσαμε στο διαμέρισμα. Εγώ την ήθελα για μένα. Βαφτήκαμε και οι δύο και βγάλαμε φωτογραφίες». Η ίδια ομολόγησε ότι είχε βάλει τη Μαρκέλλα στη μπανιέρα και μπήκε κι εκείνη μαζί της, αλλά ξαφνικά η μικρή άκουσε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν. «Το παιδί αγχώθηκε πάρα πολύ. Αγχώθηκα και γω και της έδωσα τρία xanax του 1 mg με κουτάλι όπως το σιρόπι» ανέφερε η δράστις που ομολόγησε ότι είχε κάνει χρήση κοκαϊνης και xanax και ξάπλωσε μαζί με τη ναρκωμένη Μαρκέλλα.

Το πρωί έβαλε στα δόντια της 10χρονης κοκαϊνη και την άφησε κοντά στο βενζινάδικο όπου την εντόπισε ο ιδιοκτήτης. Στη συνέχεια πέταξε το κινητό της και πήρε ταξί για να φτάσει στην παραλία της Κατερίνης. Αφού άλλαξε το χτένισμά της και έσπασε τον υπολογιστή της, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This