Δικηγόρος οικογένειας της 16χρονης Μαρίας από τα Τρίκαλα: «Πρόκειται ξεκάθαρα για βίαιη δολοφονία»

Must Read

Αναταραχή προκαλεί με ακόμα μία ανάρτησή του στα social media ο δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης Μαρίας από τα Τρίκαλα, η οποία τα ξημερώματα της 15ης Ιουλίου βρέθηκε νεκρή μπροστά από το εκκλησάκι του Αϊ-Λια στον λόφο του Προφήτη Ηλία.

Ο ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας κάνει λόγο για «σκηνοθετημένη αυτοκτονία», προκαλώντας σάλο στην τοπική κοινωνία, η οποία μουδιασμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο κ. Νουλέζας, στην ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook με τίτλο «Σκηνοθετημένη αυτοκτονία», εξηγεί ότι «τα τραύματα της 16χρονης δεν μαρτυρούν πτώση και πως πρόκειται ξεκάθαρα για βίαιη δολοφονία. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις και τα στοιχεία της σχηματισθείσης δικογραφίας στα πλαίσια της διενεργούμενης προανάκρισης, κυρίως η βαρύτητα της σφοδρότητας των τραυμάτων και η σοβαρή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου τού θύματος που δεν αναγνωριζόταν από τα βίαια χτυπήματα και μώλωπες, ότι βρέθηκε νεκρή και το άψυχο κορμί της χωρίς παπούτσια, συνηγορούν υπέρ της εκδοχής του συμπεράσματος ότι πρόκειται καθαρά για εγκληματική εκ προθέσεως ενέργεια που συνέβη ώρες πριν και επιχειρήθηκε να συγκαλυφθεί με σκηνοθετημένη αυτοκτονία της 16χρονης».

Και προσθέτει: «Υπήρξε έντονο συμβάν νωρίτερα, ήταν φορτισμένη συναισθηματικά, έκλαιγε -όπως βεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας- επιχειρώντας να εγκαταλείψει κεντρικό σημείο της πόλης».

Σε ένα άλλο σημείο ο δικηγόρος αναφέρεται στα σοβαρά τραύματα της άτυχης Μαρίας, τα οποία, όπως λέει, «δεν είναι συμβατά με πτώση»:

«Η υποκειμενική νομική εκτίμησή μου είναι ότι η 16χρονη δολοφονήθηκε με βία από άτομο που συνάντησε κατόπιν έντονης λογομαχίας, τσακωμού ή διαφωνίας σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε από τον δράστη της ανθρωποκτονίας ή περισσότερους που συνέδραμαν στο προαύλιο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, όπου αφέθηκε και εντοπίσθηκε νεκρή. Γι’ αυτό βρέθηκαν κηλίδες αίματος μακριά από το σημείο της υποτιθέμενης πτώσης, ώστε να εμφανισθεί ως δήθεν αυτοκτονία. Ήταν αδύνατο μεταμεσονύκτια ώρα, σε συνθήκες πλήρους σκότους, να αναρριχηθεί από την υπάρχουσα εκεί σκαλωσιά ύψους τουλάχιστον 10 μέτρων στην ανακατασκευαζόμενη οροφή του ναού και να περπατήσει σε αυτή μέχρι το σημείο της δήθεν πτώσης, διότι ουσιαστικά σκεπή δεν υπάρχει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This