Πέμπτη 17/6/2021

Βίντεο – ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση Πακιστανών κατά Ελλήνων

Προκαλούν σοκ στην κρητική κοινωνία οι σκηνές πρωτοφανούς βίας που εκτυλίχθηκαν από επίθεση πολυμελούς ομάδας Πακιστανών κατά Ελλήνων με αποτέλεσμα πέντε Ελληνες να νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή στη Μεσαρά με πέντε τραυματίες

Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία όμως προκαλεί το γεγονός ότι οι Πακιστανοί κινήθηκαν ως τάγμα εφόδου που παραπέμπει σε ισλαμιστές τρομοκράτες (φωτό αρχείου). Ο αριθμός των συλληφθέντων Πακιστανών μάλιστα που έφτασαν τους 22, ενώ παραμένουν κι άλλη ασύλληπτοι, δείχνουν την ύπαρξη μίας εστίας κοινωνικής αναταραχής στην Ελλάδα που μπορεί να προκαλέσει μεγάλους κινδύνους.

Όπως το γεγονός ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οργανώθηκαν και χτύπησαν, στα πρότυπα ναζιστικού τάγματος εφόδου, και οπωσδήποτε πρέπει να διωχθούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η αφορμή

Αφορμή της συμπλοκής φαίνεται να ήταν ένα καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν Πακιστανό την προηγούμενη ημέρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στο συσκευαστήριο του Τυμπακίου όταν ο Πακιστανός μίλησε άσχημα σε μία γυναίκα και πήγε ένας Έλληνας και την υπερασπίστηκε. Ως αποτέλεσμα, λίγες στιγμές αργότερα δέχθηκε επίθεση από ομάδα Πακιστανών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ