Βίντεο – ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση Πακιστανών κατά Ελλήνων

Must Read

Προκαλούν σοκ στην κρητική κοινωνία οι σκηνές πρωτοφανούς βίας που εκτυλίχθηκαν από επίθεση πολυμελούς ομάδας Πακιστανών κατά Ελλήνων με αποτέλεσμα πέντε Ελληνες να νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή στη Μεσαρά με πέντε τραυματίες

Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία όμως προκαλεί το γεγονός ότι οι Πακιστανοί κινήθηκαν ως τάγμα εφόδου που παραπέμπει σε ισλαμιστές τρομοκράτες (φωτό αρχείου). Ο αριθμός των συλληφθέντων Πακιστανών μάλιστα που έφτασαν τους 22, ενώ παραμένουν κι άλλη ασύλληπτοι, δείχνουν την ύπαρξη μίας εστίας κοινωνικής αναταραχής στην Ελλάδα που μπορεί να προκαλέσει μεγάλους κινδύνους.

Όπως το γεγονός ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οργανώθηκαν και χτύπησαν, στα πρότυπα ναζιστικού τάγματος εφόδου, και οπωσδήποτε πρέπει να διωχθούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η αφορμή

Αφορμή της συμπλοκής φαίνεται να ήταν ένα καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν Πακιστανό την προηγούμενη ημέρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στο συσκευαστήριο του Τυμπακίου όταν ο Πακιστανός μίλησε άσχημα σε μία γυναίκα και πήγε ένας Έλληνας και την υπερασπίστηκε. Ως αποτέλεσμα, λίγες στιγμές αργότερα δέχθηκε επίθεση από ομάδα Πακιστανών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This