Έρευνες και στην Μύκονο για τον killer του Λουτρακίου! Αιματοβαμμένο ερωτικό τρίγωνο πίσω από την διπλή δολοφονία

Must Read

Στα «σοκάκια» της Μυκόνου προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικές αρχές την άκρη του αιματοβαμμένου κουβαριού που θα ξετυλίξει την αποτρόπαια δολοφονία της 45χρονης Ουκρανής μασέρ και του φαρμακοποιού στο Λουτράκι.

Νούμερο ένα ύποπτος θεωρείται ο πρώην σύντροφος της αλλοδαπής η οποία εργαζόταν ως μασέρ. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε «στενές επαφές» τα τελευταία χρόνια στο «νησί των Ανέμων» καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά. Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως στο ίδιο νησί διαμένει και ο πρώην άντρας της γυναίκας.

Το αποτρόπαιο έγκλημα που προκαλεί ανατριχίλα, αποκαλύφθηκε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία στο υβριδικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση πέντε πυροσβεστών που έσπευσαν με δύο οχήματα από την Περαχώρα και εθελοντών, οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν στην δασική περιοχή. Τα αίτια της φωτιάς δεν εξακριβώθηκαν και ερευνώνται ακόμη. Πάντως, κατά τις έρευνες μέσα στο όχημα και στην γύρω περιοχή, δεν βρέθηκαν ίχνη ανθρώπινης παρουσίας.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκε στην ευκατάστατη 45χρονη Φωτεινή – Svitlana από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία ήταν μόνιμη κάτοικος του Λουτρακίου, ενώ φέρεται να διατηρούσε και ένα μικρό σπιτάκι στην περιοχή Φλάμπουρο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, στο διάστημα που την αναζητούσαν οι πυροσβέστες, ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι έβλεπε αίμα να κυλάει από την εξώπορτα του συγκεκριμένου σπιτιού! Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση. Όμως, αν και τα ίχνη του αίματος ήταν εμφανή, δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι χωρίς εισαγγελική άδεια, με αποτέλεσμα να περιμένουν άπρακτοι ώσπου να την εξασφαλίσουν από τον εισαγγελέα υπηρεσίας στην Κόρινθο!

Η άδεια δόθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα και οι αστυνομικοί, που είχαν ήδη αποκλείσει το σπίτι το σπίτι της αγνοούμενης Ουκρανής και μπήκαν μέσα με την βοήθεια κλειδαρά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα του νεκρού ζευγαριού. Στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο έφτασαν άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που το ερεύνησαν εξονυχιστικά για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ αναμενόταν ιατροδικαστής για να εξετάσει τις σορούς και να εξακριβωθεί με ποιον τρόπο προκλήθηκε ο θάνατός τους.

Από τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκαν τα θύματα, οι αστυνομικοί απέδωσαν το διπλό φονικό σε έκρηξη ζήλιας και γι’ αυτό «χτένιζαν» την περιοχή για να εντοπίσουν έναν Αλβανό με τον οποίο είχε σχέση ως πρόσφατα η Ουκρανή. Ωστόσο, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί.

Η Φωτεινή – Svitlana ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου και είχαν αποκτήσει μια κόρη, ηλικίας περίπου 20 χρόνων σήμερα, η οποία σπουδάζει στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου πανεπιστημίου. Μετά το διαζύγιό της, η 45χρονη γυναίκα είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Λουτράκι και εργαζόταν ως μασέζ.

Η ταυτότητα του νεκρού άνδρα παρέμενε άγνωστη για αρκετή ώρα, ως την στιγμή που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της γυναίκας ένα μπλε Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Golf, που διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον φαρμακοποιό Ιωάννη Ζωνίτσα. Ο άτυχος 45χρονος διατηρούσε φαρμακείο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λουτράκι, δίπλα στο σπίτι όπου κατοικούσε η συνομήλική του Ουκρανή. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δυο τους φέρονται να είχαν δημιουργήσει ερωτική σχέση εδώ και δυο εβδομάδες, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This