Ο ύποπτος Αλβανός την πίεζε για γάμο πριν την κατακρεουργήσει μαζί με τον σύντροφό της

Απίστευτο μένος στο διπλό φονικό του Λουτρακίου

Must Read

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστεί ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στο Λουτράκι.

Ο 45χρονος Αλβανός που είναι ο βασικός ύποπτος έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να διέφυγε στην πατρίδα του.

Ο πρώην σύντροφος της 43χρονης Ουκρανής ο οποίος είναι παλιός γνώριμος στις Αρχές και έχει καταδικαστεί για ληστείες και ναρκωτικά, αφόπλισε το ζευγάρι που βρισκόταν στην εξοχική κατοικία της Φωτεινής- Svitlana και τους επιτέθηκε με μπαλτά, χτυπώντας τους με μένος.

Η 43χρονη μασέζ είχε αποφασίσει να διακόψει τη σχέση της με τον 45χρονο Αλβανό και είχε προχωρήσει σε νέο κεφάλαιο στη ζωή της, διατηρώντας δεσμό με τον φαρμακοποιό Ιωάννη Ζωνίτσα ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο κοντά στο σπίτι της. 

Την πίεζε για γάμο

Οπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, ο 45χρονος δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και συνέχιζε να την πιέζει να μείνει κοντά του και να τον παντρευτεί. Το φονικό που φανερώνει από τα χτυπήματα που έγιναν με απίστευτο μένος και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν γυμνό στο σπίτι, αποδεικνύει ότι είναι έγκλημα πάθους, ενώ δεν υπήρξε καμία παραβίαση στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, καθώς φαίνεται ο δολοφόνος είχε κλειδί. 

Loutrakiblog: H κατοικία που έγινε το φονικό

Αναμένεται το πόρισμα νεκροτομής στις σορούς του ζευγαριού καθώς σύμφωνα με τη μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή, ο τρόπος της δολοφονίας, με απανωτα χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα των θυμάτων με μπαλτά ο οποίος δεν έχει βρεθεί ακόμα, φαίνεται ότι κρύβει άπλετο μίσος και οργή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This