Με μπαλτά πετσόκοψε το ζευγάρι στο Λουτράκι ο σεσημασμένος Αλβανός και πρώην σύντροφος της 43χρονης

Must Read

Ένας 45χρονος σεσημασμένος Αλβανός είναι ο βασικός υποπτος για τη διπλή στυγερή δολοφονία στο Λουτράκι.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον πρώην σύντροφο της 43χρονης Ουκρανής ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε  στην ίδια και στον 42χρονο Έλληνα φαρμακοποιό. Ο δράστης επιτέθηκε στο ζευγάρι με μπαλτά και τους σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα.

Χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, το κίνητρο ήταν ερωτικό, κάτι που αποδεικνύεται από τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκαν τα θύματα, ενώ βρίσκονταν στην εξοχική κατοικία της 43χρονης από την οποία δεν έλειπε κανένα αντικείμενο. Ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι και τους επιτέθηκε ενώ βρίσκονταν σε προσωπική στιγμή, αφού βρέθηκαν γυμνοί σε λίμνη αίματος με χτυπήματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι.

Ο μπαλτάς που φέρεται να χρησιμοποιήσε ο δράστης δεν βρέθηκε στο σπίτι, ενώ εξαφανισμένος παραμένει και ο 45χρονος Αλβανός ο οποίος έφυγε με το αυτοκίνητο της Ουκρανής και περίπου 500 μέτρα πιο κάτω, το εγκατέλειψε και του έβαλε φωτιά.

Ληστείες και ναρκωτικά

Σύμφωνα με το loutrakiblog, 43χρονη που στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με επιχειρηματία της Μυκόνου και έχει αποκτήσει μια κόρη, φέρεται διατηρούσε περιστασιακό δεσμό με τον 45χρονο Αλβανό, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας.

Ο δράστης έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστείες και ναρκωτικά, ενώ το τελευταίο διάστημα, παρενοχλούσε την 43χρονη μασέζ επίμονα και δεν ήθελε να αποδεχτεί τον χωρισμό τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This