Αυτός είναι ο Αλβανός που διέλυσε τα κρανία ζευγαριού με μπαλτά – Άφαντα τα τηλέφωνα των θυμάτων

Η ιατροδικαστική έκθεση για τα θύματα

Must Read

Απίστευτο μένος έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των δύο θυμάτων που βρέθηκαν κατακρεουργημένοι μέσα στην εξοχική κατοικία της 43χρονης Φωτεινής Svitlana, στο Φλάμπουρο Λουτρακίου.

Η 43χρονη Φωτεινή και ο 32χρονος φαρμακοποιός Ιωάννης Ζωνίτσας δεν πρόλαβαν καν α αντιδράσουν όταν ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι έχοντας κλειδιά και τους αιφνιδίασε σε προσωπική στιγμή.   

Έλιωσε το κεφάλι του φαρμακοποιού

Ο φερόμενος ως δράστης, Αλβανός και πρώην σύντροφος της 43χρονης, επιτέθηκε πρώτα στον φαρμακοποιό χτυπώντας τον δυνατά στο κεφάλι με τον μπαλτά και του διέλυσε το κρανίο,σε βαθμό που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί. Το τελικό χτύπημα που αποτελείωσε τον άτυχο φαρμακοποιό, ήταν στην καρδιά.

Στη συνέχεια, στράφηκε προς την 43χρονη Ουκρανή που από το σοκ δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο Αλαβανός επιχείρησε να την χτυπήσει στο κεφάλι αλλά αστόχησε καιο μπαλτάς την πέτυχε στην στην κλείδα. Μόλις η γυναίκα έπεσε κάτω ουρλιάζοντας από τους πόνους, ο σεσημασμένος Αλβανός άρχισε να την χτυπάει με μένος στο κεφάλι διαλύοντας και το δικό της κρανίο, ενώ από τα χτυπήματα, της έκοψε και την καρωτίδα.

Φωτογραφία: Loutrakiblog.gr

Ο Αλβανός που φέρεται να είναι ο δολοφόνος και είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, είχε καταστρώσει το δαιμονικό του σχέδιο και αφού κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και έβαλε λουκέτο στην καγκελόπορτα της περίφραξης, διέφυγε με το αυτοκίνητο της 43χρονης Ουκρανής και στη συνέχεια το πυρπόλησε για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Άφαντα τα τηλέφωνα των θυμάτων

Την ίδια στιγμή, τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων δεν βρέθηκαν πουθενά, με τους άνδρες της ασφάλειας να εκτιμούν ότι ο δράστης τα πήρε μαζί του προκειμένου να κρύψει τα στοιχεία του και τα απειλητικά μηνύματα που έστελνε στην Ουκρανή, ζητώντας της να επανασυνδεθούν. Γνωστοί  από το περιβάλλον της 45χρονης κατέθεσαν στην αστυνομία ότι η ίδια τους είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν τον βίαιο χαρακτήρα του και τις απειλές του.

Οι άνδρες της ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη αλλά υπάρχουν φόβοι ότι ίσως να πρόλαβε να διαφύγει στην Αλβανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This