Μα τι συμβαίνει; Καθηγητής συνελήφθη στα Ιωάννινα για βασανισμό σκύλου (video)

Δεμένο, το έτρωγαν ζωντανό τα σκουλήκια - Οι φιλόζωοι του έβαζαν νερό και φαγητό

Must Read

Με μορφή ντόμινο αρχίζουν να πέφτουν οι καταγγελίες για βασανισμό ζώων μετά τα περιστατικά που προκάλεσαν σάλο σε Κρήτη και Νίκαια. Μετά τον καθηγητή που μαχαίρωσε τον σκύλο που είχε χαθεί από τον ιδιοκτήτη του σε περιοχή της Νίκαιας, και τον υπάλληλο της ΔΕΗ στην Κρήτη, ένα νέο περιστατικό στα Ιωάννινα προκαλεί αλγεινή εντύπωση, τη στιγμή που η νομοθεσία αναμένεται να γίνει ακόμα πιο αυστηρή για όσους κακοποιούν ή κακομεταχειρίζονται ζώα. 

Ο εκπαιδευτικός που συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.700 ευρώ,  άφηνε τον σκύλο του δεμένο με αλυσίδα, χωρίς τροφή και νερό, ενώ επέτρεπε να το τρώνε ζωντανό τα σκουλίκια. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZiL4SK9MLZ8

Την είδηση έκανε γνωστή το φιλοζωικό σωματείο ΚΙ.ΔΙ.ΖΩ. (Κίνημα για τα Δικαιώματα των Ζώων), μέσα από την σελίδα του στο Facebook:

«Αυτόφωρο και διοικητικό πρόστιμο 1.700 ευρώ! Σήμερα είχαμε μια τηλεφωνική έκκληση για βοήθεια σε ηλικιωμένο σκύλο σε μια γειτονιά των Ιωαννίνων. Το ζώο το έτρωγαν ζωντανό τα σκουλήκια! όλο το καλοκαίρι, ένα ηλικιωμένο καθαρόαιμο χάσκυ, χωρίς νερό κ τροφή, κάποιοι φιλόζωοι το τάιζαν κάποιες φορές.

Πηγαίνοντας εκεί αντικρίσαμε ένα ηλικιωμένο ,παρατημένο πλάσμα , να το τρώνε, πράγματι, ζωντανό τα σκουλήκια.

Κλήθηκε η αστυνομία η οποία ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμη και έδειξε μεγάλη ευαισθητοποίηση από το πρώτο λεπτό! Ο δράστης, και ανάξιος κηδεμόνας, είναι εκπαιδευτικός! Κατόπιν έρευνας βρέθηκε ο δράστης και αφού του επιδόθηκαν πρόστιμα ύψους 1.700 ευρώ, συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου! Αναμένεται να οριστεί και η δικάσιμος.

Περιττό να αναφερθεί κανείς στους γείτονες που όχι μόνο αδιαφόρησαν αλλά τόλμησαν να μας επιτεθούν και λεκτικά αλλά φυσικά εξαφανίστηκαν μόλις είδαν την Αστυνομία! Φωτεινή εξαίρεση τα δύο άτομα που μας ειδοποίησαν και ένας κύριος που μας έδωσε πληροφορίες για τον δράστη» αναφέρει το φιλοζωικό σωματείο.

Μεταφέρθηκε για περίθαλψη

Σύμφωνα με το zoosos.gr, το γέρικο σκυλάκι στις 22 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε για περίθαλψη σε κτηνιατρείο και εκεί έγινε καθαρισμός των πληγών από τα σκουλήκια ενώ άρχισε να παίρνει και αντιβίωση. Ο βασανιστής – ιδιοκτήτης παρέμεινε στο κρατητήριο του Α.Τ. στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This