Σκληρά στιγμιότυπα από το μαχαίρωμα του σκύλου στη Νίκαια (video)

Συνελήφθησαν οι δύο δράστες

Must Read

Τις σοκαριστικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη μέση του δρόμου, σε περιοχή της Νίκαιας, έδωσε στη δημοσιότητα η σελίδα της φιλοζωικής οργάνωσης στο Facebook, «Φοβισμένα αδεσποτάκια Νίκαιας».

Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής φώναξαν την αστυνομία, όταν αντίκρισαν δύο άντρες να βασανίζουν ένα σκύλο στον δρόμο, ενώ ο ένας από τους δύο, τον είχε μαχαιρώσει με μένος. 

https://www.youtube.com/watch?v=MMkSoWG3LkM

Οι αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι ο γνωστός στην γειτονιά καθηγητής, επιτέθηκε στον σκύλο με σουγιά και άρχισε να τον μαχαιρώνει, ενώ ένας δεύτερος άντρας τον χτυπούσε στο κεφάλι με σκουπόξυλο.

Ο καθηγητής ισχυρίστηκε ότι το σκυλί που είχε εμφανιστεί στην περιοχή και το αναζητούσε ο ιδιοκτήτης του, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε με αποτέλεσμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Την ίδια στιγμή, γείτονες υποστηρίζουν ότι το σκυλί ήταν φιλικό και κουνούσε με χαρά την ουρά του.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Νίκαια: Καθηγητής μαχαίρωνε με μανία σκύλο στη μέση του δρόμου (video)

Ο σουγιάς

Στο βίντεο που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο καθηγητής φαίνεται να αποχωρεί βάζοντας ένα αντικείμενο στο μαύρο τσαντάκι του, πιθανότατα τον σουγιά με τον οποίο μαχαίρωσε το ζώο και που όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι κουβαλάει επάνω του συχνά, απειλώντας τους φιλόζωους της γειτονιάς. 

Ο καθηγητής και ο ηλικιωμένος που το χτυπούσε τον σκύλο με το σκουπόξυλο συνελήφθησαν, ενώ φιλοζωικές οργανώσεις και σωματεία, οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πλατεία Σπάθα στη Νίκαια και πορεία που θα καταλήξει έξω από το σπίτι του καθηγητή.

Το σκυλί έχει μεταφερθεί στο ΔΙΚΕΠΑΖ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This