Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Έπεα πτερόεντα» και άλλα παραμύθια…

Must Read

Από τότε που έγινε υπουργός, και κατά την πάγια τακτική του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έπιασε δουλειά στα λόγια. Εξαγγελίες, μεγαλοστομίες και αποτέλεσμα μηδέν.

Η εγκληματικότητα καλπάζει, οι μπαχαλάκηδες φεύγουν από τα Εξάρχεια και στήνουν τσαντίρι στις λοιπές πλατείες. Τα Πανεπιστήμια ξέφραγο αμπέλι, με τον φασιστικό τραμπουκισμό σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου να φέρνει στο φως ότι ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης«αποκαλύπτεται». Και τι «αποκάλυψη»! «Ο βασιλιάς είναι γυμνός», για να θυμηθούμε τον μεγάλο παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Και το σπουδαιότερο: Κύριε Χρυσοχοΐδη, οι τραγικοί νεκροί της Marfinπεριμένουν δικαίωση. Οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Το λέτε και το ξαναλέτε, αλλά «ξεχνάτε» ότι εσείς είσαστε υπουργός όταν συνέβη η τραγωδία. Και τότε δεν κάνατε  τίποτα ως το τέλος της θητείας σας. Και τώρα είστε 16 μήνες υπουργός και πάλι τίποτα. Λόγια, λόγια, λόγια…

Φυσικά τα «μπουκωμένα» ΜΜΕ σας προσφέρουν υπηρεσίες, όπως είναι αναμενόμενο. Αλλά όλα αυτά τελειώνουν. Ή μάλλον έχουν τελειώσει. Σας έχουν πάρει χαμπάρι. Σε τέτοιο βαθμό ώστε έχετε αντικαταστήσει το «Μανώλη» στη γνωστή λαϊκή ρήση, που κυκλοφορεί πλέον ως εξής: «Ο Μιχάλης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγεια».

Το κυριότερο όμως κ. Χρυσοχοΐδη είναι ότι επιβεβαιώνετε τον Θουκυδίδη στον ορισμό του για τον αποτυχημένο πολιτικό. Πραγματικά η κοινωνία πλέον «βλέπει τα λόγια σας και ακούει τα έργα σας». Κάπως έτσι κ. Χρυσοχοΐδη ο κατήφορος έχει φτάσει στο χείλος της γελοιοποίησης …..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This