Σπάραξε η μητέρα του 17χρονου έξω από τα δικαστήρια – Συγκλονισμένη και η θετή μάνα του 16χρονου για το άγριο έγκλημα (video)

Αλληλοκατηγορούνται ο 17χρονος και ο 16χρονος

Must Read

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο έγκλημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Αγία Βαρβάρα αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο. 

Η μητέρα του 17χρονου ξέσπασε σε κλάματα ουρλιάζοντας έξω από τα δικαστήρια ενώ οι αστυνομικοί μετέφεραν τον γιο της που ομολόγησε τη φρικτή δολοφονία της 50χρονης μητέρας της φίλης του. «Σε παρακαλώ» ακούγεται να φωνάζει στον γιο της ενώ απομακρύνεται από τους άνδρες της ασφάλειας.

«Η μάνα μου, μου φερόταν άσχημα. Ο φίλος μου με βοήθησε να απαλλαγώ από τη μάνα μου» δήλωσε στους αστυνομικούς η 15χρονη για τον 17χρονο Ρουμάνο, ενώ όπως προκύπτει από τις δικογραφίες, και οι δύο είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Ο 16χρονος κατηγορεί τους άλλους δύο

Την ίδια στιγμή, ο 16χρονος που παραδόθηκε στις αρχές αρνείται ότι  συμμετείχε στην στυγερή δολοφονία λέγοντας στους αστυνομικούς: «με φώναξαν να πάω στο σπίτι. Όταν έφτασα, είχαν ήδη δολοφονήσει τη γυναίκα. Μετά φύγαμε. Δεν έχω κάνει όσα λένε, δεν σκότωσα εγώ την γυναίκα. Δεν την πείραξα».

Ο 16χρονος από το Λουτράκι που είχε διαφύγει στις Σέρρες μαζί με τον 17χρονο και την 15χρονη, αφού πέρασαν ένα βράδυ στο σπίτι καταστρώνοντας σχέδιο για το πώς θα ξεφορτωθούν το πτώμα και θα διαφύγουν, μόλις έμαθε την έκταση που πήρε η αποτρόπαια πράξη τους και ότι η αστυνομία τον αναζητούσε, κάλεσε την γυναίκα που τον έχει υιοθετήσει να του στείλει χρήματα για να επιστρέψει. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή Livenews, η γυναίκα που τον υιοθέτησε ενώ ήταν 7 μηνών δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει: «για μένα είναι δικό μου παιδί, είναι σαν να τον γέννησα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μπορεί να είχε συμμετοχή εκεί, να τον εμπλεξαν, δεν ξέρω και γω πώς, αλλά το να σήκωσε μαχαίρι και να σκότωσε δεν το πιστεύω με τίποτα» σχολίασε η μητέρα του 16χρονου.

Όσο για τους φίλους του που εμπλέκονται στη δολοφονία του, η ίδια δήλωσε: «Κάτι στο βλέμμα τους φαινόταν πονηρό. Δεν μπορείς όμως να τα κατηγορήσεις γιατί είναι παιδιά».

Δείτε επίσης: Έμειναν ένα βράδυ με το πτώμα καταστρώνοντας σχέδιο: Τα λεφτά από το SUV του πατέρα της 15χρονης και η διαφυγή στο εξωτερικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This