Πακιστανός βίασε ομοεθνή του σε live μετάδοση στον Δομοκό – Πιθανή δολοφονία πίσω από την εξαφάνιση των δύο ανδρών

Στην καλύβα των Πακιστανών βρέθηκαν ματωμένα ρούχα και ένα ματωμένο σκεπάρνι

Must Read

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης δυο Πακιστανών εργατών γης από την καλύβα που διέμεναν στον Παλαμά Δομοκού, καθώς τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ένας επιτέθηκε στον άλλο με σκοπό να τον βιάσει και μάλιστα μετέδιδε live την σκηνή με βιντεοκλήση σε έναν φίλο του! Όπως φάνηκε από τα πλάνα, ο 20χρονος Πακιστανός, θύμα των άρρωστων ορέξεων του 38χρονου ομοεθνούς του αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε τις προθέσεις του.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιος από τους δύο έχει σκοτώσει τον άλλο, καθώς και οι δύο παραμένουν εξαφανισμένοι, ωστόσο οι κηλίδες αίματος στην καλύβα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει γίνει φονικό.

Η τοπική Αστυνομία δεν γνώριζε για την εξαφάνιση και τον βιασμό, έως ότου δέχθηκε κλήση από τον 42χρονο Πακιστανό, φίλο του βιαστή από την πατρίδα του, που είχε παρακολουθήσει σε live μετάδοση το συμβάν, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ο μάρτυρας είχε επικοινωνήσει από το Πακιστάν με τον έναν από τους δυο αγνοούμενους, που εμφανίστηκε μεθυσμένος στην βιντεοκλήση. Εκείνη τη στιγμή, ο 38χρονος συνομιλητής του φαινόταν να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 20χρονο ομοεθνή τους και να ξεσπά μεταξύ τους άγριος καυγάς. Τότε, ο 20χρονος επιτέθηκε στον επίδοξο βιαστή του, ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι συνέβη μετά, αφού η βιντεοκλήση διακόπηκε. 

Βρέθηκαν στην καλύβα κηλίδες αίματος και ματωμένα ρούχα

Οι αστυνομικοί όταν ενημερώθηκαν έσπευσαν στην καλύβα, όπου βρήκαν κηλίδες αίματος και ματωμένα ρούχα. Ματωμένο ήταν και ένα σκεπάρνι που βρέθηκε μέσα στην καλύβα και όλα δείχνουν ότι έγινε όπλο του εγκλήματος. Ωστόσο, οι δυο Πακιστανοί ήταν άφαντοι, όπως και το ποδήλατο του 20χρονου.

Αμέσως, στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο ανδρών. Δυνάμεις της Αστυνομίας «χτένισαν» την περιοχή με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της 1ης ΕΜΑΚ, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του 20χρονου ή του 38χρονου, που σύμφωνα με το Lamiareport.gr είναι πατέρας τριών μικρών παιδιών τα οποία ζουν μαζί με την μητέρα τους στο Πακιστάν και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για να μεταφερθούν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This