Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021

Κατέθεσε μηνύσεις η «αφέντρα» που κατηγορεί ο Lamanif – «Απαιτώ να ζητήσει συγγνώμη» (video)

Διπλή μήνυση υπέβαλλε η 30χρονη που κατηγορεί ο νεαρός ράπερ

Στο Α.Τ. Καλαμαριάς κατέθεσε δύο μηνύσεις η 30χρονη γυναίκα την οποία ο ράπερ Lamanif κατηγορεί για διαρροή του ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος αλλά και εκβιασμούς προκειμένου να μην το δώσει στη δημοσιότητα.

Η 30χρονη την οποία ο Λάμπρος Μανιφάβας κατέδειξε ως «αφέντρα» και είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε μετά τη μήνυση του 24χρονου ράπερ, πέρασε στην αντεπίθεση.

Η ίδια σήμερα μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες και αρνείται κάθε κατηγορία του Lamanif τον οποίο κατήγγειλε για συκοφαντική δυσφήμηση. Επιπλέον, μήνυσε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων τον φίλο της ράπερ, στον οποίο είχε παραχωρήσει η ίδια το βίντεο: «Με τον άνθρωπο που ανέβασε το βίντεο είχαμε επικοινωνία γιατί μεγαλώσαμε μαζί στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήξερα ότι είχαν κόντρα» δήλωσε.

«Απαιτώ να ζητήσει συγγνώμη»

Αφού αρνήθηκε κάθε κατηγορία, η 30χρονη δήλωσε ότι απαιτεί μια συγγνώμη από τον 24χρονο ράπερ: «Θα ήμουν πρόθυμη να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου, αλλά από τη στιγμή που με κατηγορεί για εκβιασμό, ότι ανήκω σε κύκλωμα, ότι είμαι αφέντρα… απαιτώ εγώ συγγνώμη» δήλωσε στις κάμερες. H 30χρονη μάλιστα δήλωσε ότι έχει καταστραφεί από όλη αυτή την ιστορία και ότι αναγκάζεται να παρακολουθεί ψυχολόγο, τη στιγμή που ο Lamanif κερδίζει δημοσιότητα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ