Δευτέρα 26/7/2021

Έξι νέες καταγγελίες «καίνε» τον Λιγνάδη! Άδειες παραμονής ανηλίκων βρέθηκαν στην αποθήκη του

Μαρτυρία-σοκ: «Έψαχνε παρθένους και παρθένες για να κάνει σεξ μαζί τους»

Μακραίνει ο κατάλογος των μαρτύρων που «καίνε» τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης χαράσσοντας την υπερασπιστική του γραμμή.

Ωστόσο, τα πειστήρια που κατασχέθηκαν στο σπίτι του, τα οποία περιλαμβάνουν ακόμα και άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών, σφίγγουν τον κλοιό.

Τις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν έξι ακόμα καταγγελίες για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση ανηλίκου, από πρόσωπα που έχουν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση της ανακρίτριας που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση.

«Ο σκηνοθέτης έχει πάθος να ψάχνει παρθένους και παρθένες για να κάνει σεξ μαζί τους»

Οι νέες καταγγελίες περιλαμβάνουν τη μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται ότι κακοποιήθηκε από τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη, στην ηλικία των 17 χρόνων, το 1989.

«Με το που μπήκαμε στο διαμέρισμά μου και αφού είπαμε κάποιες τυπικές κουβέντες για να σπάσει ο πάγος, με ρώτησε αν έχω σεξουαλικές εμπειρίες. Όταν άκουσε ότι είμαι παρθένος, του άναψαν τα λαμπάκια» αναφέρει στην καταγγελία του ο μάρτυρας, που αντιστάθηκε όταν ο ηθοποιός τού επιτέθηκε σεξουαλικά, για να πάρει την απάντηση «εσύ χάνεις… Δεν θα περάσεις τις εξετάσεις».

Ο ίδιος προσθέτει επίσης ότι ο σκηνοθέτης «έχει πάθος να ψάχνει παρθένους και παρθένες για να κάνει σεξ μαζί τους. Για να το καταφέρει, πάει αναγκαστικά στα 15χρονα και τα 16χρονα. Είναι άρρωστος. Στο πλαίσιο της αρρώστιας του τα κάνει αυτά. Και τα κάνει σε αδύναμους ανθρώπους, είτε σωματικά είτε ψυχικά, που δεν είχαν το σθένος να τον καταγγείλουν ή να αντισταθούν».

Βρέθηκαν άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών

Σε άλλο άρθρο της, η εφημερίδα «Μπαμ» φέρνει για πρώτη φορά στο φως τα πειστήρια που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη δεύτερη έρευνα των Αρχών στην πολυκατοικία του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σοκαριστικό είναι επίσης ότι στην έκθεση κατάσχεσης που έστειλε η Αστυνομία στην ανακρίτρια περιλαμβάνονται περούκες, μάσκες, ερωτικά βοηθήματα, βίντεο και φωτογραφίες του σκηνοθέτη με ανήλικα, ερωτικά γράμματα παιδιών, ακόμα και άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών, κάτι που παραπέμπει σε συστηματική δράση στον χώρο των μεταναστών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ