Έξι νέες καταγγελίες «καίνε» τον Λιγνάδη! Άδειες παραμονής ανηλίκων βρέθηκαν στην αποθήκη του

Μαρτυρία-σοκ: «Έψαχνε παρθένους και παρθένες για να κάνει σεξ μαζί τους»

Must Read

Μακραίνει ο κατάλογος των μαρτύρων που «καίνε» τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης χαράσσοντας την υπερασπιστική του γραμμή.

Ωστόσο, τα πειστήρια που κατασχέθηκαν στο σπίτι του, τα οποία περιλαμβάνουν ακόμα και άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών, σφίγγουν τον κλοιό.

Τις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν έξι ακόμα καταγγελίες για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση ανηλίκου, από πρόσωπα που έχουν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση της ανακρίτριας που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση.

«Ο σκηνοθέτης έχει πάθος να ψάχνει παρθένους και παρθένες για να κάνει σεξ μαζί τους»

Οι νέες καταγγελίες περιλαμβάνουν τη μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται ότι κακοποιήθηκε από τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη, στην ηλικία των 17 χρόνων, το 1989.

«Με το που μπήκαμε στο διαμέρισμά μου και αφού είπαμε κάποιες τυπικές κουβέντες για να σπάσει ο πάγος, με ρώτησε αν έχω σεξουαλικές εμπειρίες. Όταν άκουσε ότι είμαι παρθένος, του άναψαν τα λαμπάκια» αναφέρει στην καταγγελία του ο μάρτυρας, που αντιστάθηκε όταν ο ηθοποιός τού επιτέθηκε σεξουαλικά, για να πάρει την απάντηση «εσύ χάνεις… Δεν θα περάσεις τις εξετάσεις».

Ο ίδιος προσθέτει επίσης ότι ο σκηνοθέτης «έχει πάθος να ψάχνει παρθένους και παρθένες για να κάνει σεξ μαζί τους. Για να το καταφέρει, πάει αναγκαστικά στα 15χρονα και τα 16χρονα. Είναι άρρωστος. Στο πλαίσιο της αρρώστιας του τα κάνει αυτά. Και τα κάνει σε αδύναμους ανθρώπους, είτε σωματικά είτε ψυχικά, που δεν είχαν το σθένος να τον καταγγείλουν ή να αντισταθούν».

Βρέθηκαν άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών

Σε άλλο άρθρο της, η εφημερίδα «Μπαμ» φέρνει για πρώτη φορά στο φως τα πειστήρια που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη δεύτερη έρευνα των Αρχών στην πολυκατοικία του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σοκαριστικό είναι επίσης ότι στην έκθεση κατάσχεσης που έστειλε η Αστυνομία στην ανακρίτρια περιλαμβάνονται περούκες, μάσκες, ερωτικά βοηθήματα, βίντεο και φωτογραφίες του σκηνοθέτη με ανήλικα, ερωτικά γράμματα παιδιών, ακόμα και άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών, κάτι που παραπέμπει σε συστηματική δράση στον χώρο των μεταναστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This