Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Νέα καταγγελία από 23χρονο! «Ο Λιγνάδης με βίασε στα 15 μου»

Ο 23χρονος από την Κύπρο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στην Λευκωσία

Σεισμό προκαλεί ακόμα μια νέα καταγγελία σε βάρος του πρώην βασιλιά του Εθνικού Θεάτρου που βρίσκεται προφυλακισμένος για βιασμό ανηλίκων.

Ένας 23χρονος άνδρας κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της Κύπρου ότι έπεσε θύμα βιασμού του Δημήτρη Λιγνάδη, πριν από εφτά χρόνια. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 23χρονος, ο ίδιος σε ηλικία 15 ετών, πήγε να παρακολουθήσει μια παράσταση που σκηνοθετούσε ο Λιγνάδης στη Λευκωσία, το 2013.

Ο 23χρονος περιέγραψει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης τον προσέγγισε υποσχόμενος ότι θα του προσφέρει ευκαιρίες και θα τον συστήσει σε μεγάλα ονόματα του θεάτρου προκειμένου να κάνει τρανή καριέρα ως ηθοποιός. Η τακτική που περιγράφεται συνάδει με την στοχευμένη και μεθοδευμένη προσέγγιση που έχουν περιγράψει έως τώρα όλα τα θύματα του.

Τον βίασε μέσα στον χώρο του ΘΟΚ

Ο Λιγνάδης έπεισε το τότε 15χρονο αγόρι, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 23χρονου σήμερα άνδρα και το οδήγησε σε χώρο που είχε παραχωρήσει ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου στον σκηνοθέτη για να μένει την περίοδο των παραστάσεων. Εκεί, σύμφωνα με τον 23χρονο νεαρό, ο Λιγνάδης του ζήτησε να του κάνει μασάζ για να χαλαρώσει από την ένταση του ρόλου και στη συνέχεια τον βίασε.

Οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου εξετάζουν την καταγγελία προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να μεταβιβαστεί στις ελληνικές αρχές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ