Η Αγγελική Νικολούλη για τον Γιώργο Καραϊβάζ – Ποιοι εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο; (video)

Από το μεσημέρι έως το βράδυ της Παρασκευής, έγιναν αρκετές προσαγωγές υπόπτων στην Ασφάλεια Αττικής.

Must Read

«Ο δημοσιογραφικός κόσμος δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ από την άνανδρη δολοφονία του καλού συναδέρφου και αστυνομικού ρεπόρτερ του Γιώργου Καραϊβάζ». Η Αγγελική Νικολούλη όχι μόνο μίλησε για τον δημοσιογράφο που εκτελέστηκε άγρια έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, αλλά μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» μετέφερε και όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του, την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από δύο καλυμμένους, μπορεί να είναι και πληρωμένοι εκτελεστές, ξέρετε έχει γίνει της μόδας. Παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς», είπε ακόμα η κ.Νικολούλη.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καραϊβάζ: Οι υποθέσεις διαφθοράς αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και η δολοφονία του Μάλαμα

Τι μετέφερε το «Τούνελ»

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το καρτέρι θανάτου, παρακολουθώντας το καθημερινό του πρόγραμμα. Από μία μηχανή μικρού κυβισμού ο συνεπιβάτης «άδειασε» κυριολεκτικά το όπλο του στον άτυχο σύζυγο και πατέρα ενός αγοριού.

Από το σημείο του φονικού οι αστυνομικοί συνέλεξαν δεκατρείς κάλυκες, με αρκετές από τις βολίδες να έχουν σφηνωθεί στο σώμα του. Όπως ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έδωσε και τη χαριστική βολή στο κεφάλι του θύματος. Η εκτέλεση έγινε μ’ ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

Οι δράστες είχαν πιθανότατα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Ο οδηγός φορούσε σκούρα ρούχα και ο συνεπιβάτης και εκτελεστής ένα χακί μπουφάν.

Η εκπομπή παρουσίασε και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία.

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το «Τούνελ». Οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη στην εκπομπή μαζί με σχετικά βίντεο ύποπτων μηχανών.

Οι ίδιοι οι τηλεθεατές έκαναν έρευνα στο διαδίκτυο και έστελναν στοιχεία για σκούτερ, όπως η μηχανή των δραστών, που έχουν κλαπεί τον τελευταίο καιρό από την Αττική.

Μία ανώνυμη μαρτυρία αργά τη νύχτα, έκανε λόγο για την εθνικότητα των εκτελεστών.

Η έρευνα μέχρι στιγμής στρέφεται προς το κοινό ποινικό έγκλημα, ωστόσο μένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές, ούτε είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Από το μεσημέρι έως το βράδυ της Παρασκευής, έγιναν αρκετές προσαγωγές υπόπτων στην Ασφάλεια Αττικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This