Συνελήφθη διευθυντής σχολείου για σεξουαλική κακοποιήση 14χρονης

Και πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο σπίτι του

Must Read

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας διευθυντής σχολείου από την Πιερία με αρρωστημένη δράση!

Η σύλληψη του 60χρονου διευθυντή έγινε μετά από καταγγελία του θύματος που σήμερα είναι 28χρονών και βρήκε το θάρρος να μιλήσει και να καταδείξει τον άνθρωπο που την κακοποίησε στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GrTimes, η νεαρή γυναίκα ανέφερε στις αρχές ότι ο 60χρονος ο οποίος είναι συγγενής της εξ αγχιστείας την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πριν από 14 χρόνια.

Οι αστυνομικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης και κατά τις έρευνες που πραγματοποιήσαν στο σπίτι του εκπαιδευτικού και διευθυντή σχολείου εντόπισαν πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά. Μάλιστα σε αυτό το υλικό βρέθηκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η τότε 14χρονη καταγγέλουσα.

Σε βάρος του  διευθυντή ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη και ο ίδιος οδηγήθηκε στον ανακριτή απ’ όπου ζήτησε προθεσμία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This