Τρίτη 22/6/2021

Διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον 7ο όροφο!

Οι... Φαντομάδες ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές σκαρφαλώνοντας στον 7ο!

Κλέφτες… υψηλών προδιαγραφών φαίνεται πως ήταν αυτοί που «χτύπησαν» το γραφείο του πρώην Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, σκαρφαλώνοντας στον 7ο όροφο.

Όπως έγραψε στο facabook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οι διαρρήκτες έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές.

Πάντως, δεν έχασε το χιούμορ του ο κ.Τσακαλώτος και σχολίασε: «Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ-πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

Η ανάρτηση:

«Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.
Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους.
Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ