Ανατριχίλα στα Γλυκά Νερά: Στραγγαλισμένη γυναίκα δίπλα στο μωρό της! Δεμένος σε καρέκλα ο πιλότος άνδρας της

Must Read

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους τα όσα εκτυλίσσονται εδώ και λίγη ώρα σε μια τριώροφη οικία στα Γλυκά Νερά, όπου μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της, ενώ ο σύζυγός της βρέθηκε δεμένος σε μια καρέκλα. 

Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αλλοδαποί οι βασανιστές δολοφόνοι

Όλο το σκηνικό παραπέμπει σε ληστεία και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Όπως είπε σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς ο άνδρας, ο οποίος είναι πιλότος, η οικογένεια του είχε πέσει θύμα ληστείας από τρεις κουκουλοφόρους. Η 20χρονη γυναίκα του στραγγαλίστηκε από τους κακοποιούς, εκείνον τον έδεσαν στην καρέκλα και το μόλις 11 μηνών μωρό τους στην κούνια έκλαιγε για ώρες.

Οι δράστες φαίνεται πως μπήκαν από ένα παραθυράκι που βρίσκεται στο ισόγειο του σπιτιού, αφού προηγουμένως είχαν κρεμάσει το σκύλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This