Σάββατο 19/6/2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πιθανόν Αλλοδαποί οι βασανιστές δολοφόνοι

Ο τρίτος φέρεται να μιλούσε καλά ελληνικά

Τρεις κουκουλοφόροι πιθανόν οι δυο αλλοδαποί είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες του φρικτού εγκλήματος κατά οικογένειας στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμα: Ανατριχίλα στα Γλυκά Νερά: Στραγγαλισμένη γυναίκα δίπλα στο μωρό της! Δεμένος σε καρέκλα ο πιλότος άνδρας της

Τα αδίστακτα κτήνη εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας αφού πρώτα σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο. Σίγουρα είχαν πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, διότι ο απάνθρωπος βασανισμούς της μητέρας μπροστά στο παιδί της, έδειχνε πως είχαν γνώση για μεγάλο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο σπίτι.

Οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, φορούσαν κουκούλες και βασάνισαν μέχρι θανάτου την είκοσάχρονη μητέρα προκειμένου να αποκαλύψει που έκρυβε τα μετρητά. Ο σύζυγος της, πιλότος 32 ετών ήταν δεμένος σε μία καρέκλα και άκουγε το μαρτύριο της συζύγου του και μάνας του ενός έτους παιδιού του. Ο βασανισμός και η δολοφονία της γυναίκας έγινε μπροστά στο βρέφος της.

Οι δράστες που εντέλει αφαίρεσαν 13.000 € και ισόποσης αξίας χρυσαφικά, φαίνεται πως είχαν την εντύπωση ότι θα έβρισκαν περισσότερα χρήματα. Γι’ αυτό το λόγο και βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, πιστεύοντας ότι γνώριζε που είναι τα μετρητά και δεν τους έλεγε.

Αυτή τη στιγμή οι διωκτικές αρχές συλλέγουν δείγματα από το σπίτι, όντας πεπεισμένοι ότι πρόκειται για σεσημασμένους ποινικούς, αλλοδαπούς, και από το DNA θα φανεί η ταυτότητα τους. Για την αστυνομία η σύλληψη των δραστών είναι θέμα τιμής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ