Έγκλημα στα Γλυκά Νερά! Τα λάθη των δολοφόνων στο μικροσκόπιο των Αρχών

Η αγορά ενός οικοπέδου από το ζευγάρι και τα λάθη των κακοποιών στο μικροσκόπιο των Αρχών

Must Read

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα μια 20χρονη μωρομάνα που προσπάθησε μέχρι και την τελευταία της πνοή να προστατεύσει το κοριτσάκι της, οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των τεράτων που της αφαίρεσαν την ζωή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη!
Τα λάθη που έκαναν οι άνθρωποι που μπήκαν στο σπίτι είναι αυτά που θα προδώσουν την ταυτότητά τους, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV η Μίνα Καραμήτρου. Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες έμειναν πολλή ώρα στο σπίτι, πάλεψαν με το θύμα, δεν υπολόγισαν ότι άφησαν πίσω τους στοιχεία και έψαξαν με μανία για να βρουν τα λεφτά.

Ωστόσο, η έρευνα από τις ομάδες που ασχολούνται με την υπόθεση αλλά και η τεχνολογία αναμένεται να αποκαλύψουν τα πρόσωπα που ευθύνονται για την αποτρόπαια πράξη. Οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως πρόκειται για σεσημασμένους ληστές και μέλη εγκληματικών ομάδων που έχουν κι άλλες φορές μπει σε σπίτια ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα.

Γλυκά Νερά φέρετρο

Σε όλα τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει δοθεί εντολή να ασχοληθούν κατά προτεραιότητα με την υπόθεση εστιάζοντας στο DNA που μπορεί να οδηγήσει στα χνάρια των δραστών. Ξεκάθαρο θεωρείται και από την ΕΛ.ΑΣ πως η επιλογή του σπιτιού δεν ήταν τυχαία και πως οι δολοφόνοι είχαν πληροφορίες για την οικογένεια. Σύμφωνα με την Μίνα Καραμήτρου, η βαρβαρότητα της πράξης τους αποδεικνύεται και από το γεγονός πως οι δράστες προχώρησαν στο έγκλημα παρά το γεγονός πως ο άνδρας του σπιτιού δεν αντιστάθηκε και τους είπε από την αρχή ότι τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε μια MONOPOLY στο ισόγειο της μεζονέτας.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχει μπει η αγορά ενός οικοπέδου από το ζευγάρι, η οποία είχε γίνει πρόσφατα. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν στους αστυνομικούς, τα χρήματα που είχε στο σπίτι προορίζονταν για να γίνουν κάποιες εργασίες στο συγκεκριμένο οικόπεδο.

Γλυκά Νερά μωρό

Δείτε επίσης:

Κτήνη που βασανίζουν και δολοφονούν μητέρα δίπλα στο βρέφος της, δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή

Και ο πιο ψύχραιμος λυγίζει: Φωτογραφία τη στιγμή που αστυνομικοί απομακρύνουν το μωρό από την αγκαλιά της νεκρής μάνας του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This