Κτήνη που βασανίζουν και δολοφονούν μητέρα δίπλα στο βρέφος της, δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή

Κανένα δικαίωμα στους εχθρούς της ζωής

Must Read

«Θανατηφόρα βία» κατά των σφαγέων των Γλυκών Νερών

Το newsbreak.gr παρακολουθεί στενά τις τιτάνιες προσπάθειες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών υπανθρώπων δολοφόνων της εικοσάχρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Για ευνόητους λόγους δεν θα δημοσιεύσουμε καμιά λεπτομέρεια, ούτε για την εθνικότητα των δραστών στην οποία προσανατολίζονται οι αρχές, ούτε για μία μυστική επιχείρηση που γίνεται σε συγκεκριμένη περιφέρεια αναφορικά με τον εντοπισμό τους.

Προέχει η σύλληψη τους και θεωρούμε αδιανόητο να θέσουμε σε κίνδυνο τις έρευνες των διωκτικών αρχών δημοσιεύοντας λεπτομέρειες από την δράση τους.

Αυτό όμως που θεωρούμε επιβεβλημένο, είναι η απόλυτη νομική κάλυψη των αστυνομικών που διενεργούν «επιχειρήσεις εδάφους» και ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με αυτά τα αδίστακτα καθάρματα.

Τρία κτήνη τα οποία βασανίζουν και δολοφονούν νεαρή μητέρα δίπλα στο βρέφος της ενώ απειλούν και το ίδιο το βρέφος, δεν έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα στη ζωή. Παράλληλα, καθίσταται ξεκάθαρο ότι τα συγκεκριμένα κτήνη είναι αποφασισμένα να σκοτώσουν όποιον δήποτε σταθεί στο δρόμο τους. Κυρίως φυσικά τους αστυνομικούς που τους καταδιώκουν.

Η πολιτεία λοιπόν θα πρέπει να καταστήσει σαφές ότι η χρήση θανατηφόρας βίας από τους Έλληνες αστυνομικούς είναι απολύτως επιτρεπτή, ανεκτή και μη επιλήψιμη όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους εγκληματίες. Άλλωστε το ειδεχθές του εγκλήματος το συνομολόγησε και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας τάξης με την πρωτοφανούς ύψους επικήρυξη των δολοφόνων.

Είναι δεδομένο ότι ο έλληνας αστυνομικός θα κινηθεί εντός των πλαισίων της νομιμότητας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν πρέπει να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Προέχει η σύλληψη των δολοφόνων, ζωντανών ή νεκρών. Το «δικαίωμα στην ζωή» άλλωστε το απεμπόλησαν οι ίδιοι με την δράση τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This