«Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω»: Σοκαρισμένη η μάνα της 20χρονης που δολοφόνησαν εγκληματίες στα Γλυκά Νερά

Σε σοκ και ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν, που είναι κατάκοιτος λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας

Must Read

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, από αδίστακτους εγκληματίες, μπροστά στον άντρα και το μόλις 11 μηνών μωράκι τους.

Αδυνατεί να πιστέψει ότι «έχασε» με αυτό τον βάρβαρο τρόπο το παιδί της η χαροκαμένη μάνα της Καρολάιν, Σούζαν. Η γυναίκα μένει μόνιμα με τον άντρα της στην Αλόννησο, εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε και η 20χρονη και ήρθε αλλόφρων στην Αθήνα, μόλις ενημερώθηκε με το «μαύρο» αυτό μαντάτο.

«Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω» ήταν η μοναδική της δήλωση, ενώ εκτός από τον πόνο της έχει να σκεφτεί και το εγγονάκι της που έμεινε ορφανό. Σε σοκ και ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν, που είναι κατάκοιτος λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This