Κατέθεσε η ψυχολόγος της Καρολάιν – Τι στοιχεία έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Πενιχρά τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί

Must Read

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ξετυλίξουν το νήμα της υπόθεσης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές επιχειρούν να αναλύσουν σε βάθος την κατάθεση της ψυχολόγου της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της προκειμένου να εντοπίσουν τα πρόσωπα που γνώριζαν ότι το ζευγάρι είχε στη μεζονέτα του χρήματα για την αγορά του οικοπέδου αλλά και ποιοι γνώριζαν το καθημερινό πρόγραμμα της οικογένειας.

Αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πιστεύουν ότι η κατάθεση της ψυχολόγου θα ρίξει φως στην υπόθεση προκειμένου να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην ταυτότητα των σκληρών ληστών που αφαίρεσαν με τον πιο βίαιο τρόπο τη ζωή της νεαρής μητέρας.

Νέα κατάθεση του πιλότου

Παράλληλα, ο σύζυγος της Καρολάιν θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου και να μιλήσει ξανά με τους αστυνομικούς προκειμένου να καταθέσει τυχόν λεπτομέρειες που έχει θυμηθεί και μπορεί να είναι καθοριστικές για τις έρευνες.

Έκλεψαν μέχρι και τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες

Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα τα ευρήματα που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από τη μεζονέτα του ζευγαριού είναι ελάχιστα αφού οι δράστες αφαίρεσαν μέχρι και τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού. Η αστυνομία δεν δίνει ωστόσο αρκετές πληροφορίες στα ΜΜΕ προκειμένου να προστατεύσει την έρευνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This