Θύμα ληστείας επιχειρηματίας στην Μύκονο – Τον έδειραν και του άρπαξαν ρολόι αξίας 103.000 ευρώ!

Must Read

Θύμα ληστείας έπεσε στη Μύκονο γνωστός επιχειρηματίας της βορείου Ελλάδας, όταν συμμορία Γάλλων που αρπάζουν ακριβά ρολόγια τον «έβαλε» στο μάτι.

Οι δράστες επιτέθηκαν στον επιχειρηματία, το βράδυ της Παρασκευής, στους Μύλους, ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου. Συγκεκριμένα, τον πλησίασαν δύο άτομα που μιλούσαν γαλλικά. Ο ένας σήκωσε το χέρι του και φώναξε «high 5» αιφνιδιάζοντας τον. Τότε, το θύμα χωρίς να το σκεφτεί και νομίζοντας ότι έχει να κάνει με….φιλικούς τουρίστες, σήκωσε το χέρι και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, δέχτηκε επίθεση από τον δεύτερο αλλοδαπό, ο οποίος άρχισε να του ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα, ο συνεργός του άρπαξε το χέρι του επιχειρηματία, του βούτηξε το πανάκριβο Patek Philippe αξίας 103.000 ευρώ και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Συνελήφθη ο τσιλιαδόρος

Ο βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας αιμόφυρτος και πριν καλά – καλά προλάβει να συνέλθει από το σοκ, έτρεξε στα γραφεία της Αστυνομίας Μυκόνου και προχώρησε σε καταγγελία. Κλιμάκια της Ασφάλειας άρχισαν να χτενίζουν το νησί και λίγες ώρες αργότερα συνέλαβαν έναν Γάλλο υπήκοο, του οποίου ο σωματότυπος δεν ταιριάζει με αυτό του ντουέτου των αρπάγων καθώς το βάρος του ξεπερνά κατά πολύ τα 100 κιλά με την κατηγορία της συμμετοχής στην ομάδα των Γάλλων χρυσοδακτυλων ληστών. Οι αστυνομικοί, εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται από τέσσερα άτομα, ο συλληφθείς είχε ρόλο τσιλιαδόρου.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει κάμερες της περιοχής προκειμένου να δουν καρέ- καρέ το σκηνικό και να εντοπίσουν στοιχεία για τους ληστές του πανάκριβού ρολογιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος συλληφθείς τηρεί αρνητική στάση και σε λίγες ώρες αναμένεται συνοδευόμενος από τον συνήγορο του κ. Κώστα Δοκιμάκη, να βρεθεί στα δικαστήρια Σύρου, ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να λάβει προθεσμία να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This