Αδιανόητο! Αγόρι 8 ετών μέλος συμμορίας ληστών στο Σύνταγμα

Must Read

Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τα έχασαν μόλις διαπίστωσαν την ηλικία του μικρού ληστή που τσάκωσαν στο Σύνταγμα, μαζί με δυο 15χρονα αγόρια.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το μόλις 8 ετών αγόρι, μαζί με τους δύο 15χρονους συμμετείχε σε ληστεία και συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ λίγο μετά την πράξη τους. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης, δύο 15χρονοι έκαναν ποδήλατο και σκέιτ στην πλατεία Συντάγματος. Ξαφνικά τους πλησίασε ο 8χρονος που τους έπιασε την κουβέντα ζητώντας τους να του δώσουν για λίγο το ποδήλατο τους.
Ταυτόχρονα τα άλλα δύο ανήλικα αγόρια της συμμορίας προσέγγισαν τους συνομήλικούς τους και αφού αρχικά τους επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, τους άρπαξαν τα πορτοφόλια τους και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου υπήρχαν όμως ομάδες της ΟΠΚΕ που μετά από αναζητήσεις κατάφεραν και εντόπισαν τους τρεις ανηλίκους που τους οδήγησαν στην διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
Από την αστυνομία συνεχίζεται η έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 8χρονος μαζί με τους δύο 15χρονους έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This