Τρόμος σε παραλία στο Κορωπί: Πακιστανοί επιτέθηκαν σε γυναίκα και επιχείρησαν να την ξεγυμνώσουν

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το απόγευμα της Κυριακής μια γυναίκα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα αλλοδαπών!

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στις αστυνομικές αρχές, βρισκόταν στην παραλία με τον σύζυγό της και καθώς αναχώρησαν από την πλαζ, κατευθυνόμενοι προς το ΙΧ τους, αναγκάστηκε να μείνει για λίγο μόνη στον χώρο στάθμευσης. Τότε ήταν που την περικύκλωσαν έξι άτομα και άρχισαν να τη βιντεοσκοπούν με κινητό. Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι δράστες απομακρύνθηκαν. Αμέσως στο σημείο έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσάγουν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, τα οποία η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας που της επιτέθηκε. 

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι ότι όπως διαπιστώθηκε οι αλλοδαποί δεν είχαν απλώς βιντεοσκοπήσει με το κινητό την επίθεση σε βάρος της γυναίκας, αλλά είχε μεταδοθεί και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.

Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This