Κτηνοτρόφος-«τέρας» συνελήφθη για βιασμό 14χρονης και παιδική πορνογραφία

Την απείλησε με όπλο να μην τον καταγγείλει

Must Read

Την απόλυτη φρίκη έζησε στα χέρια ενός 34χρονου κτηνοτρόφου ένα 14χρονο κορίτσι από την Κίσσαμο Κρήτης.

Ο κτηνοτρόφος σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που αναφέρει το zarpanews.gr προσέγγισε την 14χρονη μαθήτρια και την έπεισε να βρεθεί στο σπίτι του. Ο 34χρονος αποπλάνησε το νεαρό κορίτσι και στη συνέχεια άρχισε να την απειλεί ότι έχει καταγεγραμμένες σε βίντεο τις περιπτύξεις τους και προκειμένου μην τις δημοσιεύσει θα εκείνη πρέπει να υποκύπτει στις αρρωστημένες επιθυμίες του.

Την απείλησε με όπλο

Τρομαγμένο το 14χρονο κορίτσι αναγκάστηκε να υποκύψει από φόβο μην αποκαλύψει τα βίντεο στην οικογένειά της. Όταν τελικά εκείνη βρήκε το θάρρος να αρνηθεί και να μην υποκύψει άλλο στις απειλές του, ο δράστης έβγαλε όπλο και το έστρεψε εναντίον της.

Η 14χρονη κατήγγειλε τον γολγοθά που έζησε και οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές. Ο δράστης συνελήφθη ενώ μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι θύματά του είχαν πέσει και άλλα νεαρά κορίτσια.

Ο 34χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ΄εξακολούθηση, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, στη δικογραφία αναφέρονται αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This