Γιος δικηγόρου και ο 18χρονος φίλος του έκαναν «καλοκαιρινό» το γραφείο του Τσακαλώτου

Must Read

Στην τσιμπίδα της ΕΛ.ΑΣ. πιάστηκε το δίδυμο που φέρεται να «άνοιγε» σπίτια και γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και το γραφείο του πρώην υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 22χρονο γιο γνωστού δικηγόρου ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα για παρόμοια αδικήματα, αλλά και για τον 18χρονο φίλο του ο οποίος μάλιστα του μάθαινε τα «κόλπα» των διαρρήξεων. Ο 22χρονος γιος του δικηγόρου κατά την διάρκεια της φυλάκισής του επέδειξε καλή αγωγή και ταυτόχρονα σπούδαζε, γεγονός που τον βοήθησε να αποφυλακιστεί συντομότερα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, με το που βγήκε, συνέχισε την δράση του στις διαρρήξεις.

Οι δύο «ποντικοί» τρύπωναν σε πολυκατοικίες και ξεκινούσαν να ανοίγουν γραφεία από το ισόγειο μέχρι τους πάνω ορόφους.

Πριν από ένα μήνα, το δίδυμο φέρεται να είχε «χτυπήσει» την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού έσπασαν ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στο τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This