Τρίτη 27/7/2021

Απατεώνες έταξαν επένδυση σε έναν άνδρα στην Πάτρα και του «έφαγαν» 26.250 ευρώ!

Τους εκπροσώπους διαδικτυακής εταιρείας που τάχα οργάνωνε επενδυτικά προγράμματα προσποιούνταν άγνωστοι απατεώνες, που έπιασαν στα δίχτυα τους έναν κάτοικο της Πάτρας και κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 26.250 ευρώ!

Συγκεκριμένα, οι δράστες επικοινώνησαν μαζί του, τον έπεισαν ότι η συμμετοχή του στα υποτιθέμενα προγράμματα θα του απέφερε ποσά κατά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που θα επένδυε και εγκατέστησαν διαδικτυακά στον υπολογιστή του εφαρμογή με την οποία δήθεν θα παρακολουθούσε την πορεία της επένδυσής του. Έτσι, εκείνος πείστηκε να μεταφέρει από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς σε τράπεζα του εξωτερικού το συνολικό ποσό των 26.250 ευρώ!

Στη συνέχεια, οι «μαϊμού» επενδυτές εξαφανίστηκαν από προσώπου γης μόλις κατέθεσε τα χρήματα και το θύμα κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών που σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστων.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ