Απατεώνες έταξαν επένδυση σε έναν άνδρα στην Πάτρα και του «έφαγαν» 26.250 ευρώ!

Must Read

Τους εκπροσώπους διαδικτυακής εταιρείας που τάχα οργάνωνε επενδυτικά προγράμματα προσποιούνταν άγνωστοι απατεώνες, που έπιασαν στα δίχτυα τους έναν κάτοικο της Πάτρας και κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 26.250 ευρώ!

Συγκεκριμένα, οι δράστες επικοινώνησαν μαζί του, τον έπεισαν ότι η συμμετοχή του στα υποτιθέμενα προγράμματα θα του απέφερε ποσά κατά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που θα επένδυε και εγκατέστησαν διαδικτυακά στον υπολογιστή του εφαρμογή με την οποία δήθεν θα παρακολουθούσε την πορεία της επένδυσής του. Έτσι, εκείνος πείστηκε να μεταφέρει από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς σε τράπεζα του εξωτερικού το συνολικό ποσό των 26.250 ευρώ!

Στη συνέχεια, οι «μαϊμού» επενδυτές εξαφανίστηκαν από προσώπου γης μόλις κατέθεσε τα χρήματα και το θύμα κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών που σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This