Σάββατο 31/7/2021

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Στην Εισαγγελία ανηλίκων ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν – Η μητέρα της 20χρονης θέλει την αποκλειστική επιμέλεια

Ποιος θα πάρει τελικά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας; - Δεν αποκλείεται να προσέλθει και ο νομικός παραστάτης της οικογένειας του πιλότου

Λίγο μετά τις 12.00 αναμένεται να προσέλθει ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης στην Εισαγγελία ανηλίκων.

Όπως άλλωστε έχει εκφράσει εδώ και μέρες, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον άνδρα, θα καταθέσει μέσω του δικηγόρου της σχετικό αίτημα για να λάβει η μητέρα και ο πατέρας της Καρολάιν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Σήμερα η πρώτη συνάντηση δικηγόρου οικογένειας Καρολάιν- Εισαγγελίας ανηλίκων

Η πρόθεση της οικογένειας της Καρολάιν είναι να λάβει την επιμέλεια του μικρού παιδιού, και να μεγαλώσει το παιδί της άτυχης 20χρονης στο μέρος όπου μεγάλωσε και η ίδια.

Η μητέρα και ο πατέρας της Καρολάιν θεωρούν ότι είναι το κατάλληλο μέρος για το μωρό, αφού θα είναι μακριά από τα γεγονότα-όσο γίνεται- και σε ένα ήσυχο περιβάλλον, ενώ ο δικηγόρος τους εκφράζει το γεγονός ότι η οικογένεια έχει και την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει όσα περισσότερα γίνεται στο παιδί του παιδιού τους.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται στην Εισαγγελία ανηλίκων να προσέλθει και ο νομικός παραστάτης της οικογένειας του πιλότου, προκειμένου να γίνει μια πρώτη συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Τι αναφέρει ο Θανάσης Χαρμάνης

«Η μητέρα και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας θεωρούν ότι η Αλόννησος είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει έστω και προς το παρόν το παιδί, μακριά από την Αθήνα και κοντά σε ανθρώπους που την αγαπούν» είπε ο κ. Χαρμάνης, συμπληρώνοντας ότι «υπήρχε μία επικοινωνία με τις δύο οικογένειες.

Εάν καταλήξουμε σε μία συναινετική λύση θα το ανακοινώσουμε στην Εισαγγελέα, εάν όχι, θα υποβάλλουμε και εμείς το αίτημά μας για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην γιαγιά».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ