Φρίκη στην Ηλιούπολη: Ανατριχιαστικό! Ποστάρισε τη χαρακωμένη γυναίκα του

Must Read

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τους λογαριασμούς στα social media του 39χρονου αστυνομικού αποκαλύπτουν τον σκοτεινό ψυχισμού του!

Νέες ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media του 39χρονου αστυνομικού, που βίαζε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, φέρνει στο φως η «δημοκρατία».

Καθεμιά από τις αναρτήσεις που έκανε στα προφίλ του ο -προφυλακισμένος πλέον- υπαρχιφύλακας-μαστροπός Δημήτρης Μπουγιούκος αποκαλύπτει τις πιο σκοτεινές πτυχές του ψυχισμού του!

Η πιο σοκαριστική από όλες τις φωτογραφίες απεικόνιζε την πρώην σύζυγο του 39χρονου με ένα τατουάζ δάκρυ και χαραγμένο το όνομα του αστυνομικού κάτω από το δεξί μάτι της!

Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα, ο προφυλακισμένος άνδρας ξεσπούσε συχνά πάνω στην πρώην σύζυγό του, φτάνοντας σε σημείο να την κουρέψει, να την απειλήσει με το υπηρεσιακό του όπλο και να χαράξει στο πρόσωπό της τατουάζ για να την τιμωρήσει!

Το ακόμα πιο φοβερό, όμως, είναι ότι δεν δίστασε να ποστάρει στα social media τα ντοκουμέντα με το «χαρακωμένο» πρόσωπο της πρώην συμβίας του, με την οποία έχει αποκτήσει μάλιστα ένα 9χρονο κοριτσάκι!

Σε άλλη φωτογραφία, ο 39χρονος πόζαρε χαλαρός σε μια ξαπλώστρα, επιδεικνύοντας το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» στο στέρνο του με τον αριθμό «1312», το οποίο παραπέμπει στο αγγλικό ακρωνύμιο «ACAB», από την αλφαβητική σειρά των γραμμάτων που αποτελούν τη φράση «All Cops Are Bastards» και σημαίνει «Όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάσταρδοι».

Μάλιστα, συνόδευε τη φωτογραφία με το χυδαίο σχόλιο: «1312… Τόσο να είναι η στύση σας»!

Ενδεικτική της «μάτσο» εικόνας που ήθελε να προβάλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος απότακτος υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. είναι επίσης μια ανάρτηση που είχε κάνει για έναν συνάδελφό του, ο οποίος απήγαγε, έγδυσε και εγκατέλειψε αβοήθητο στο κρύο έναν άνδρα που φλέρταρε την κοπέλα του.

Σχολιάζοντας την εν λόγω είδηση, ο αστυνομικός-προαγωγός της Ηλιούπολης δεν είχε διστάσει να γράψει:

«Αυτοί είναι σωστοί άνδρες, αλλά δυστυχώς μείναμε λίγοι! Πολύ λίγοι!!»

Σε άλλη, πάλι, ανάρτηση αναρωτιόταν εάν το να… τσιμεντώσει κάποιον μπορεί να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα με πρόστιμο στην πολεοδομία! Επίσης, στις σελίδες του αναρτούσε συχνά όπλα, στρατιωτικές εξαρτύσεις, ακόμα και χειροβομβίδες!

Ενδεικτική τού πόσο επικίνδυνος μπορούσε να γίνει είναι μια φωτογραφία που τον έδειχνε να πυροβολεί στόχους και συνοδευόταν από το σχόλιο: «Επειδή η λύση στο πρόβλημα δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από ένα ευρώ»! Σε άλλη φωτογραφία απεικονιζόταν, τέλος, να κρατά ένα όπλο και να έχει υψωμένο το μεσαίο δάχτυλό του!

«Άλλοι είναι στα λόγια… Άλλοι είναι στις πράξεις… Και μερικοί κάνουν τα λόγια πράξεις!!!» έγραφε απειλητικά ο 39χρονος, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με τη γνωστή ατάκα «Plata o plomo» από τη σειρά «Narcos», η οποία καταπιανόταν με τη ζωή του Κολομβιανού βαρόνου των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Η συγκεκριμένη φράση σημαίνει κυριολεκτικά «ασήμι ή μόλυβδος», αλλά υπονοεί «θα εξαγοραστείς ή θα πεθάνεις»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This