Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση! Γρονθοκόπησε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και την πέταξε στον γκρεμό

Δεν ήταν η «κακιά στιγμή» - Τι μαρτυρούν τα σημάδια στο κορμί της 26χρονης φαρμακοποιού

Must Read

Ανατριχίλα προκαλούν τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο σώμα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του 30χρονου συντρόφου της κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Φολέγανδρο.

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταρρίπτουν τους ανεπαίσχυντους ισχυρισμούς του 30χρονου ο οποίος απέδωσε την στυγνή δολοφονία της νεαρής φαρμακοποιού στην… «κακιά στιγμή». Τα ευρήματα στο άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς αποδεικνύουν ότι ο σύντροφός της την δολοφόνησε με απίστευτη αγριότητα. Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει για άγριο ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς, προέκυψαν από τα πρώτα σημάδια που εντοπίστηκαν στο σώμα της τα οποία δεν δικαιολογούνταν από τα όσα ισχυρίστηκε ο δράστης στην προανακριτική απολογία του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, η 26χρονη Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 30χρονο, ενώ δέχτηκε γροθιές και στο πρόσωπο. Την χτύπησε τόσο πολύ που η 26χρονη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Οι κακώσεις που έφερε η άτυχη κοπέλα προκλήθηκαν από τον άγριο ξυλοδαρμό της. Ο 30χρονος όμως παρά το γεγονός ότι είδε την σύντροφό του να κείτεται στο έδαφος μη μπορώντας να κουνηθεί, δεν σταμάτησε. Την έσυρε και την έριξε στον γκρεμό. Συγκεκριμένα, η Γαρυφαλλιά έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί της μάτι, γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά του σώματός της και στην πλάτη. Επίσης έφερε σημάδια από χτυπήματα στον δεξιό μαστό. Επιπλέον, στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της έφερε τραύμα 5 εκατοστών το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας. Όλα τα χτυπήματα που δέχτηκε η Γαρυφαλλιά ήταν όταν ακόμα ήταν ζωντανή, ενώ ο δράστης την πέταξε στην θάλασσα ενώ ήταν λιπόθυμη. 

Την ίδια στιγμή, παρά το γεγονός ότι ο δράστης έριξε το φταίξιμο στην Γαρυφαλλιά, κατηγορώντας την ότι τον ειρωνευόταν και τον προσέβαλε, η υπερασπιστική γραμμή του επιχειρεί να αποδείξει ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Στο νοσοκομείο πριν την απολογία του στον ανακριτή

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο νοσοκομείο Νάξου «με πτώση επιπέδου συνείδησης» όπως ανέφερε ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, Βασίλης Ραπτάκης. Πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει όμως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το πρωί μάλιστα πήρε εξιτήριο και σύμφωνα με τον κ. Ραπτάκη «ήταν μια χαρά». Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή της Νάξου.

Από πλευράς του ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This