Με πόδι καρέκλας δολοφόνησαν τον ταξιτζή στην Ηλεία

Ο killer του ταξιτζή στην Ηλεία πέταξε το φονικό όπλο σε χωματόδρομο κοντά στο σπίτι του 59χρονου

Must Read

Γη και ουρανό έχουν κινήσει οι διωκτικές Αρχές για να ανακαλύψουν τον δράστη της άγριας δολοφονίας του 59χρονου ταξιτζή στην Ηλεία. Ο αδίστακτος δολοφόνος σκότωσε τον άτυχο Κώστα Τσάχαλο μέσα στο σπίτι του στο Καπελέτο με το πόδι μιας καρέκλας, όπως είχε γράψει και χθες η «Espresso» και επιβεβαίωσαν αστυνομικές πηγές.

Την υπόθεση, που συγκλονίζει από τα ξημερώματα της Τρίτης την τοπική κοινωνία, έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιδας, που έχει προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Στο σημείο έφτασε και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης, για να συντονίσει τις έρευνες. Κομβικό ρόλο ως προς αυτή την κατεύθυνση παίζουν οι περίοικοι, οι οποίοι κάτι είδαν ή άκουσαν τη μοιραία νύχτα. Κάποιοι, άλλωστε, έχουν ήδη καταθέσει στην Αστυνομία ότι περίπου 20 λεπτά πριν από τις 2 τα ξημερώματα είδαν μία φιγούρα να κινείται ύποπτα έξω από το σπίτι του αδικοχαμένου οδηγού ταξί.

Αλλοι είδαν πιο καθαρά τον ύποπτο και περιέγραψαν έναν ψηλό, αδύνατο άντρα, που φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα, ενώ λίγο αργότερα είχαν ακούσει περίεργους θορύβους μέσα από το σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι ο 59χρονος είχε αντιληφθεί την παρουσία του απρόσκλητου επισκέπτη, ο οποίος είχε κατορθώσει να σκαρφαλώσει στον πρώτο όροφο και να μπει στο εσωτερικό από την μπαλκονόπορτα, την οποία είχε αφήσει ανοιχτή το θύμα λόγω της ζέστης.

Περίπου ένα τέταρτο μετά τις 2 ο ψηλός άντρας, που κρατούσε δύο τσάντες, βγήκε από την κεντρική είσοδο, την οποία μάλιστα κλείδωσε (!), προφανώς για να καθυστερήσει τον εντοπισμό του θύματος. Μάλιστα, πήρε μαζί του και το καρεκλοπόδαρο με το οποίο κατάφερε τα θανάσιμα χτυπήματα στον Τσάχαλο και το πέταξε σε έναν χωματόδρομο μισό χιλιόμετρο μακριά, όπου το εντόπισαν αργότερα οι αστυνομικοί.

Κομμένο αυτί

Το κεφάλι του άμοιρου αυτοκινητιστή είχε παραμορφωθεί από τη βαναυσότητα των χτυπημάτων και, μάλιστα, είχε κοπεί το ένα αυτί του! Το πόρισμα της νεκροτομής που έκανε η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα έδειξε «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διά θλώντος αντικειμένου». Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πόδι του 59χρονου βρέθηκε αίμα που ενδεχομένως ανήκει στον δράστη, κάτι που δίνει ελπίδες στις Αρχές για ταυτοποίησή του. Ο άτυχος ταξιτζής, αδελφός του επιχειρηματία Θανάση Τσάχαλου, που διατηρεί εταιρία με αγροτικά προϊόντα, ζούσε μόνος από τον Ιανουάριο, οπότε έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, με την οποία έμενε στο σπίτι του. Η Αστυνομία εξετάζει αν το αιματηρό περιστατικό συνδέεται με την προηγούμενη διάρρηξη στο σπίτι του, απ’ όπου είχαν κλαπεί το κινητό και το τάμπλετ του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This