«Γλίτωσα από ένα μαρτύριο…»: Το τελευταίο τηλεφώνημα της Δώρας που την δολοφόνησε ο πρώην σύντροφός της!

Την ζήλευε παθολογικά ο 40χρονος, που της έκοψε το νήμα της ζωής της

Must Read

Σοκαρισμένη η Ρόδος, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, από τη στυγνή δολοφονία της 31χρονης Δώρας από το πρώην σύντροφό της, που είναι η 11η δολοφονία γυναίκας από τις αρχές του 2021!

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η 32χρονη Δώρα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ – Ο δράστης άφησε σημείωμα (video)

Ο 40χρονος δράστης είχε στήσει καρτέρι στην 31χρονη εκπαιδευτικό έξω από το σπίτι της. Μόλις η Δώρα βγήκε από το αυτοκίνητό της, την πυροβόλησε δυο φορές με καραμπίνα και τη σκότωσε. Αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο, αφήνοντας και ένα σημείωμα πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά της!

https://www.youtube.com/watch?v=xxYpdqtN9bI

Κόλαση η ζωή της…

Όπως δείχνουν τα στοιχεία η δολοφονημένη γυναίκα δεν περνούσε καλά στο πλευρό του 40χρονου, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση από τα Χριστούγεννα, και την ζήλευε παθολογικά. Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Κατερίνα Ρίστα, η Δώρα το βράδυ της Τρίτης και λίγες ώρες πριν το φονικό, μίλησε με την καλύτερή της φίλη και της είπε ότι χώρισε. «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε στη φίλη της.

Όπως είπε φίλη της 31χρονης, η δολοφονημένη Δώρα το τελευταίο διάστημα έκανε και μεταπτυχιακό, αλλά ο 40χρονος είχε αποφασίσει να της κόψει το νήμα της ζωής της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This