Η ζωγραφιά της 8χρονης που βιάστηκε στη Ρόδο αποκαλύπτει την φρίκη που έχει φωλιάσει στην ψυχούλα της

«Δεν ξέρω τίποτα» λέει η μητέρα - Ο θείος της ανήλικης κατήγγειλε ότι προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της

Must Read

«Θολό» παραμένει το τοπίο γύρω από την φρικιαστική υπόθεση βιασμού του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Το μικρό κοριτσάκι που μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στο νοσοκομείο μετά από ανώνυμη επιστολή που εστάλη στις αρχές και ανέφερε ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί, όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, είχε υποστεί βιασμό και είχε παρουσιάσει αιμορραγία. 

Η μητέρα και οι παππούδες του κοριτσιού αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν ποιος μπορεί να είναι ο δράστης που ασέλγησε πάνω στην 8χρονη, ενώ όπως έγινε γνωστό το παιδί αλλά και η μητέρα του έχουν νοητική στέρηση. Τα τρία αδέρφια της 8χρονης που παραμένει σε Ιδρυμα και παρακολουθείται από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς όπως διαπιστώθηκε δεν έχουν υποστεί κάποια κακοποίηση. Ωστόσο οι αρχές έχουν αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια της 8χρονης από τη μητέρα της και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς το παιδί δεν έχει υποδείξει μέχρι στιγμής τον άνθρωπο που το κακοποίησε.

Την ίδια ώρα, η μητέρα μιλώντας στο Sputnik.gr αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τίποτα, ενώ ταυτόχρονα έδειξε μια ζωγραφιά της μικρής η οποία αποτελεί «ένδειξη» για την άθλια ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η μητέρα αναφέρει ότι η 8χρονη πριν απο μερικές μέρες της ανέφερε ότι είχε ενοχλήσεις: «Το παιδί μού παραπονέθηκε ότι έχει κάποιες ενοχλήσεις» υποστήριξε και παρουσίασε την ζωγραφιά της.

Η ζωγραφιά της 8χρονης

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη δεν έχει επαφή με τους συγγενείς της όσο παραμένει στο ίδρυμα, ενώ ο πατέρας της ο οποίος εργάζεται ως ναυτικός και λείπει εδώ και καιρό, βρίσκεται σε διάσταση με την μητέρα της, η οποία έχει αποκτήσει ένα μωρό με τον νέο της σύντροφο.

Καταγγελία ότι προσπάθησε να πουλήσει το παιδί της

Μάλιστα, ο θείος της ανήλικης κατήγγειλε ότι εκείνη και ο Ρομά σύντροφός της επιχείρησαν πριν από μερικούς μήνες να πουλήσουν το νεογέννητο παιδί τους. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This