Με αιμορραγία στο νοσοκομείο η 8χρονη που βιάστηκε στη Ρόδο – Αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια της μητέρας

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για το αποτρόπαιο έγκλημα κακοποίησης του παιδιού

Must Read

Δεν έχει τέλος η εγκληματική δράση που ξεσπά καθημερινά σε παιδικά σώματα και ψυχές! Ακόμα ένα νέο περιστατικό, αυτή τη φορά στη Ρόδο έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα κακοποίησης ανηλίκων στη χώρα μας. 

Ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο του νησιού, μετά από καταγγελία μιας κατοίκου του χωριού όπου διαμένει, η οποία ανέφερε τον βιασμό του παιδιού στις αρχές.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων προσπαθούν να ξεδιπλώσουν το κουβάρι της υπόθεσης και να ανακαλύψουν το πρόσωπο που ασέλγησε πάνω στο σώμα του παιδιού. Τις επόμενες ώρες, οι αστυνομικοί θα καλέσουν συγγενείς και ανθρώπους που γνωρίζουν το κοριτσάκι το οποίο βρίσκεται υπό παρακολούθηση κοινωνικών λειτουργών.

Αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια από τη μητέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιμέλεια του μικρού κοριτσιού έχει αφαιρεθεί προσωρινά από την μητέρα του και η διαδικασία των καταθέσεων βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο πατέρας της 8χρονης φέρεται να έχει εγκαταλείψει την οικογένεια εδώ και καιρό. Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες έχει άλλα δυο αδέρφια, το ένα μεγαλύτερο και το άλλο μικρότερο από την ίδια.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που ασέλγησε στην 8χρονη αλλά και να διαπιστωθεί εάν ο βιασμός της έγινε κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι την καταγγελία έκανε μια γειτόνισσα η οποία κάλεσε τις αρχές ενημέρωσε ότι η 8χρονη έπεσε θύμα βιασμού. Ευθείς, άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι και αφού παρέλαβαν τη μικρή, την οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε βιαστεί παρά φύση. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This