Νέο σοκ: Βιασμός οκτάχρονης στη Ρόδο – Νοσηλεύεται το κοριτσάκι

Για την πανδημία της ανωμαλίας ποιος θα κάνει κάτι;

Must Read

Οι λέξεις φρίκη και σοκ έχουν μπει για τα καλά στο καθημερινό μας λεξιλόγιο με όλα αυτά που συμβαίνουν. Μια νέα υπόθεση που αφορά σεξουαλική κακοποίηση παιδιού ήρθε στο φως στη Ρόδο, με ένα κοριτσάκι 8 ετών, να νοσηλεύεται σε ίδρυμα του νησιού υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», μετά την καταγγελία που έκανε κάτοικος του χωριού στο οποίο διαμένει το παιδί, ότι αυτό έχει πέσει θύμα βιασμού, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου έδωσε εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Μάλιστα, μετά την πρώτη εξέταση της οκτάχρονης διαπιστώθηκε -σε πρώτη φάση- ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση..  Κάτι που σημαίνει ότι ενεργοποιείται άμεσα η διαδικασία κατεπείγουσας έρευνας και των ποινικών διώξεων. Το παιδί έχει ψυχολογική υποστήριξη, ενώ απαγορεύεται προς το παρόν η επαφή του με οποιοδήποτε συγγενικό πρόσωπο.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», η αστυνομία εξετάζει πρόσωπα με τα οποία είχε επαφές η οκτάχρονη και σύντομα θα κληθεί για κατάθεση η οικογένεια, αλλά και συγγενικά πρόσωπα.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This