Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Στο κάδρο» ο παππούς – Τι είπε στην ανωμοτί κατάθεσή του – Νέα ιατροδικαστική εξέταση

Παραγγελία νέων ανακριτικών πράξεων - Τι προκύπτει από τις καταθέσεις

Must Read

Όλα τα ενδεχόμενα και όλες τις πιθανές εκδοχές εξετάζει και ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του οκτάχρονου κοριτσιού στο νησί.

Έτσι μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, κλήθηκε και έδωσε ανωμοτί κατάθεση ο παππούς (δεν είχε καταθέσει στο πλαίσιο της προανάκρισης) του κοριτσιού, ως ύποπτος για κατηγορούμενος, όπως αποκαλύπτει το dimokratiki.gr.

Διαβάστε ακόμα: Η ζωγραφιά της 8χρονης που βιάστηκε στη Ρόδο αποκαλύπτει την φρίκη που έχει φωλιάσει στην ψυχούλα της

Αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση ερωτώμενος για την κακοποίηση του παιδιού και επανέλαβε ότι αυτός και η σύζυγός του ουσιαστικά μεγαλώνουν τα τρία παιδιά της κόρης του, ενώ επεσήμανε και ότι ήταν αυστηρός με την 8χρονη.

Όπως αναφέρει η dimokratiki, η αστυνομία αξιολογεί πληροφορία ότι ένα από τα αδέλφια του κοριτσιού, έχει βίντεο σε κινητό τηλέφωνο,  στο οποίο φέρεται ο παππούς να χτυπά το παιδί.

Στην ανωμοτί κατάθεσή του πάντως, ο ηλικιωμένος υποστήριξε ότι ο δράστης της κακοποίησης είναι πιθανόν ο σύντροφος της κόρης του και ακόμα, ότι η όλη υπόθεση μπορεί να είναι «στημένη» από αυτούς, για να «γλιτώσουν» από την επιμέλεια των παιδιών!

Παραγγελία νέων ανακριτικών πράξεων – Τι προκύπτει από τις καταθέσεις

Η Εισαγγελία θα αξιολογήσει την κατάθεση του παππού και τις υπόλοιπες ένορκες καταθέσεις (μητέρα, σύντροφος, γιαγιά, παιδιά), ενώ έχει ήδη παραγγείλει και νέες ανακριτικές πράξεις, που θα γίνουν γνωστές τα επόμενα 24ωρα.

Αυτό που έχει προκύψει από τις καταθέσεις, είναι πως η οκτάχρονη έχει κακοποιηθεί από αντικείμενο, που όπως περιέγραψε η μικρή μοιάζε με «μαχαίρι» , ενώ σύμφωνα με την παιδοψυχολόγο το κορίτσι έχει νοητική στέρηση με αντίληψη παιδιού 3,5 ετών. Επίσης, τα άλλα δύο παιδιά στις καταθέσεις τους, απέκλεισαν το ενδεχόμενη η κακοποίηση να έχει γίνει από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», στην κατάθεσή της η 33χρονη μητέρα των παιδιών, η οποία έκλεισε και τους λογαριασμούς της στα social media μόλις διέρρευσαν τα στοιχεία της, υποστήριξε ότι δεν εργάζεται ούτε αυτή, ούτε ο σύντροφός της και λείπει από το σπίτι (μένει πάνω από το σπίτι των παππούδων)  μόνο όταν χρειάζεται να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και για άλλες υποχρεώσεις.

Αυτό που αναμένεται να γίνει, είναι μια συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση στο κοριτσάκι, μαζί με γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση. Μέχρι τώρα, έχει παραδοθεί  μια πρώτη έκθεση περιγραφής των ευρημάτων, στην οποία δεν προκύπτει με βεβαιότητα σεξουαλική κακοποίηση, όπως αναφέρει η «δημοκρατική».

Μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This