Αδελφή 75χρονης από τον Βόλο: «Είναι πάρα πολύ δύσκολες ώρες, το μόνο που μου είπαν είναι ότι τη σκότωσε ο βαφτισιμιός της» (video)

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Θ.Μ.

Must Read

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η αδελφή της ηλικιωμένης που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο βαφτισιμιό της, στο σπίτι της, στον Βόλο

«Είναι πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Εμένα δεν μου έχουν πει και πολλά από εδώ από την Ασφάλεια. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι το έκανε αυτός, ο βαφτισιμιός της δηλαδή. Είχαν κάποιες διαφωνίες. Άκουσα ότι έγινε για λεφτά. Εμένα με πήρε τηλέφωνο ο γιος της και ήρθαμε στο σπίτι και ψάχναμε να την βρούμε και μετά μας το είπε η Ασφάλεια. Τρεις ημέρες είναι εδώ μέσα η Ασφάλεια» είπε αρχικά η αδελφή του θύματος.

Μάλιστα, εξήγησε ότι η ίδια μένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 75χρονης Ευθαλείας Αβραμίδου Αλεξούλη. «Ειλικρινά δεν υπάρχει αυτο το πράγμα που ζούμε», κατέληξε.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Όπως έγινε γνωστό, οι πληροφορίες που ήθελαν τον 39χρονο Θ.Μ. να έχει συλληφθεί και να ανακρίνεται δεν επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία ενώ τα τελευταία στοιχεία που έχουν οι αρχές είναι το τηλεφώνημα του δράστη στη γυναίκα του. Σε αυτό το τηλεφώνημα, της αποκάλυψε πως είχε σκοτώσει τη νονά του για τα χρήματα. Από τότε, ο δράστης δεν έχει δώσει σημείο ζωής, ενώ οι αρχές έχουν επιδοθεί σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο 39χρονος σφαγέας είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών.

 

Την τύλιξε με ταινία και σακούλα σκουπιδιών για να μην στάζει το αίμα

Όπως αποδείχθηκε, τελευταία κλήση στο κινητό της Ευθαλείας είχε γίνει από τον 39χρονο, το πρωί της Πέμπτης. Τότε είχαν δει την 75χρονη για τελευταία φορά οι γείτονές της, όταν βγήκε για να κάνει τα ψώνια της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν την είδε όταν επέστρεψε, αλλά κανείς δεν είδε και τον 39χρονο να μπαίνει στο κτήριο.

Εκτιμάται, όμως, ότι είχε κρυφτεί περιμένοντας την γυναίκα και την χτύπησε μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Στη συνέχεια, την έβαλε στον ώμο του και τη μετέφερε στην αποθήκη δίπλα στον καυστήρα του υπογείου που είχε ανακαλύψει ότι έκρυβε όσα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να κρύψει το έγκλημα που προσχεδίαζε. Κατακρεούργησε την ηλικιωμένη με περισσότερες από 25 μαχαιριές στο λαιμό και το σώμα, έπειτα τύλιξε το κεφάλι της με διαφανή κολλητική ταινία και τα πόδια της με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών για να μην στάζει το αίμα και τέλος τύλιξε το άψυχο σώμα της μικροκαμωμένης γυναίκας σε ένα πάπλωμα και το έκρυψε στο βάθος της αποθήκης.

Μάλιστα, ο κυνικός δολοφόνος χρησιμοποίησε μια σφουγγαρίστρα για να καθαρίσει τα αίματα και την άφησε μέσα τον κουβά. Εντούτοις, δεν αντιλήφθηκε ότι είχαν μείνει ίχνη αίματος στον θάλαμο του ασανσέρ και κηλίδες που οδηγούσαν προς το υπόγειο. Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας άρχισαν να ερευνούν την εξαφάνιση της ηλικιωμένης, τις ακολούθησαν και ανακάλυψαν το πτώμα της.

https://www.youtube.com/watch?v=SiRU_JyWQ78

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This