Στυγερό έγκλημα στο Βόλο: Άγρια δολοφονία ηλικιωμένης από τον βαφτισιμιό της (video)

Την έσφαξε με περισσότερες από 20 μαχαιριές, με πιθανότερο κίνητρο τα χρήματα

Must Read

Νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην περιοχή Καζανάκι της Νέα Ιωνίας στο Βόλο βρέθηκε μια 76χρονη γυναίκα, η οποία, όπως όλα δείχνουν, έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον 39χρονο βαφτισιμιό της.

Η άτυχη ηλικιωμένη αγνοούνταν εδώ και 48 ώρες και σήμερα εντοπίστηκε από τις Αρχές, καθώς η αδερφή του θύματος είχε κάνει χθες, Παρασκευή 05/11, καταγγελία στην αστυνομία για την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της προχθές Πέμπτη και τη δολοφόνησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την ευκατάστατη ηλικιωμένη ένα ποσό, το οποίο εκείνη δεν του έδινε. Τη στιγμή της δολοφονίας, μάλιστα, μέσα στο σπίτι βρισκόταν και το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 76χρονης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος δράστης, αφού τη σκότωσε, την τύλιξε με σεντόνια και την έκρυψε στην αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο στυγερός εγκληματίας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, για υποθέσεις εκβιασμών, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This