Αμίλητος και με σκυμμένο κεφάλι στον Εισαγγελέα ο συνεργός στη δολοφονία του 44χρονου στην Τούμπα (video)

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και από πυροβολισμό εξ επαφής προήλθε ο θάνατος του άτυχου Μάριου σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα

Must Read

Ο 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής ως συνεργός στη στυγερή δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου κατά τη διάρκεια ληστείας στο ψιλικατζίδικο που εργαζόταν στην Τούμπα, οδηγήθηκε το νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο 35χρονος που έκανε τον τσιλιαδόρο ώστε να μπορεί ανενόχλητος ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής να κάνει τη ληστεία μετά φόνου στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα συνοδεία αστυνομικών, με σκυμμένο κεφάλι, καλυμμένα χαρακτηριστικά και χωρίς να πει ούτε λέξη.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα το μεσημέρι, είχε γίνει γνωστή η είδηση και της σύλληψης του δράστη της δολοφονίας του 44χρονου Μάριου, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι που διέμενε.

Τι λέει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του 44χρονου

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι ο θάνατος του 44χρονου Μάριου προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και από πυροβολισμό εξ επαφής.

Όπως εξήγησε στο Open ο ιατροδικαστής κ. Χατζηνικολάου, την ώρα που ο 27χρονος χτυπούσε στο κεφάλι τον άτυχο Μάριο, το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να σφηνωθεί από το κεφάλι στο θώρακα του θύματος.

https://youtu.be/kxLYAKTLPPI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This