Κλοντιάνα Τσέλο: Ο γιατρός είχε όπλο και φώναζε στο παιδί «γύρνα πίσω θα πυροβολήσω τη μάνα σου» (video)

«Αστειότητες», λέει ο δικηγόρος του γιατρού

Must Read

Τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της 11ης Νοεμβρίου στο Χαλάνδρι έδωσε μέσα από τη φυλακή η Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο πατέρα της κόρης τους, μπροστά στα μάτια της 12χρονης.

Η 49χρονη εικαστικός μίλησε στον Alpha και ισχυρίστηκε πρώτον ότι δεν ήταν ενέδρα καθώς είχαν ραντεβού και δεύτερον ότι ο οφθαλμίατρος έβγαλε όπλο και απείλησε να την πυροβολήσει και να την σκοτώσει, όταν η κόρη τους πήρε το κλειδί του αυτοκινήτου από τη  μητέρα της και έτρεξε να μπει μέσα σε αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρουν οι δηλώσεις του πρώην συντρόφου της Κλοντιάνα Τσέλο – «Ήταν επιθετική, βίαιη και μαζί μου» (video)

Σύμφωνα με την περιγραφή που έκανε η Κλοντιάνα Τσέλο, οι στιγμές στην πιλοτή της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι εκτυλίχθηκαν ως εξής:

«Είχαμε ήδη κλείσει ραντεβού για τις 15.00 να έβλεπα για δύο λεπτά το παιδί. Είχα να δω το παιδί μου τουλάχιστον ένα χρόνο … Πήγα από τις 13:30. Του έστειλα μηνύματα στο κινητό και μου απάντησε να κάνω λίγο υπομονή και ότι θα έρθουν με το παιδί όσο πιο σύντομα γίνεται. Σας φαίνεται ενέδρα αυτό; …  Πώς αποδεικνύεται ότι ήταν δικό μου το όπλο; δικό του ήταν … Φτάνουν, το παιδί μου και αυτός στην πυλωτή. Με ανυπομονησία ανοίγω τα χέρια, αγκαλιάζω το παιδί που. Έρχεται το παιδί μου πάνω μου, την αγκαλιάζω σφιχτά. Κατά περίεργο τρόπο εκεί που την έχω στην αγκαλιά, γλιστρά. Κρατούσα στην τσέπη μου το κινητό μου και στο αριστερό μου χέρι κρατούσα το κλειδί του αυτοκινήτου, τίποτα άλλο.

Το παιδί αρπάζει το κλειδί και τρέχει προς τα έξω. Αυτός τρέχει προς την έξω πόρτα της πολυκατοικίας. Εγώ πιστεύω το παιδί μου πήρε το κλειδί για να τρέξει να κρυφτεί στο αυτοκίνητό μου με σκοπό να το ακολουθήσω κι εγώ. Για να το σκάσει από αυτόν. Αυτός εκείνη την ώρα, είχε μια τσάντα, βγάζει πιστόλι και λέει ‘γύρνα πίσω θα πυροβολήσω τη μάνα σου, θα σκοτώσω τη μάνα σου, θα πυροβολήσω.

Τον βλέπω με το πιστόλι και ορμάω κατά πάνω του να του το πάρω. Έφυγαν κάποιοι πυροβολισμοί, στο ταβάνι, στον τοίχο και στην πόρτα. Πήρα το όπλο, το έστρεψα προς το μέρος του και έφυγαν πυροβολισμοί. Το παιδί είχε ήδη γυρίσει. Όταν τον είδα με αίματα στο πρόσωπο, είχα παγώσει, ήμουν σε σοκ, ήμουν σε πλήρη ακινησία, δεν ξέρω τι έγινε. Προφανώς έπεσα κάτω λιπόθυμη. Το παιδί είχε αρπάξει το όπλο».

https://youtu.be/I8vhB0oa7ts

«Αστειότητες», λέει ο δικηγόρος του γιατρού

Ο δικηγόρος του γιατρού, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης χαρακτήρισε τα όσα είπε η εικαστικός «αστειότητες, θυμίζουν θέατρο του παραλόγου» και πρόσθεσε: «Η κυρία αυτή έχει μοναδική ικανότητα στο να κάνει το μαύρο άσπρο. Έχει μεγάλη ευχέρεια στο να φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας προκειμένου να υποστηρίξει οποιοδήποτε συμφέρον της. Δεν έχει όρια, δεν έχει αναστολές, δεν έχει κανέναν σεβασμό προς το νόμο και είναι χειριστική. Έχει μια απίστευτη ευφυΐα προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά της».

Ο κ.Αλεξανδράκης μάλιστα είπε ότι η Κλοντιάνα Τσέλο έχει απειλήσει και τον ίδιο: «Βέβαια με έχει απειλήσει και με απείλησε και την πρώτη μέρα, μετά το συμβάν» και περιέγραψε ότι ένας συνάδελφός του που πήγε για να αναλάβει την 49χρονη, αλλά τελικά δεν την ανέλαβε, του είπε πως ανησυχεί γιατί, όπως είπε ο κ.Αλεξανδράκης, «τρεις φορές μου ανέφερε ότι μόλις βγει ο επόμενος που θα φάει σφαίρα θα είσαι εσύ».

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας και ίσως τη Δευτέρα (15/11) βγει από τη ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This