Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο βαρυποινίτης δραπέτης των φυλακών Κορίνθου!

Εξέτιε ποινή 45 ετών και 8 μηνών!

Must Read

Το δρόμο για τον εισαγγελέα και από εκεί της επιστροφής για τις φυλακές Κορίνθου, από όπου το είχε σκάσει στις 11 Νοεμβρίου θα πάρει σήμερα ο 45χρονος βαρυποινίτης Δ.Π, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο δραπέτης συνελήφθη από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ. Υπενθυμίζεται ότι εξέτιε ποινή 45 ετών και 8 μηνών και η απόδρασή του είχε γίνει με τη βοήθεια συνεργού, ο οποίος τον περίμενε με αυτοκίνητο έξω από τις φυλακές.

Μάλιστα, ο δραπέτης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ένα κενό στο θυρωρείο των φυλακών Κορίνθου και να διέφυγε πατώντας απλά το κουμπί που άνοιγε την κεντρική είσοδο!

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος του θυρωρείου και ο αρχιφύλακας βάρδιας έχουν συλληφθεί για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή της απόδρασης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This