«Ο γιατρός αυτοπυροβολήθηκε» λέει τώρα η Κλοντιάνα Τσέλο (video)

Aλλάζει το αφήγημα της για το καρτέρι - «Ο γιατρός είναι εγκληματίας»

Must Read

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε για σήμερα η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία εμφανίστηκε χθες χωρίς δικηγόρο ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τους πυροβολισμούς εναντίον του 68χρονου οφθαλμιάτρου Γιώργου Νέου στο Χαλάνδρι.

Αποχωρώντας από το ανακριτικό γραφείο για τη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, η 49χρονη φώναξε, μεταξύ άλλων: «Αν υπάρχει Δικαιοσύνη, το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν». Στο ίδιο εξαγριωμένο ύφος, η Κλοντιάνα Τσέλο έλεγε προς τις κάμερες κατά την προσαγωγή της στην Ευελπίδων πως «ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος, με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται ότι το παιδί μου είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου»!

Σε νέα επικοινωνία που είχε με την «Espresso», που από καιρό είχε αποκαλύψει τη σύγκρουση των δύο πλευρών, η εικαστικός επανέλαβε ότι δεν είχε στήσει καρτέρι στον γνωστό γιατρό και πως τηλεφώνησε στην εφημερίδα μισή ώρα πριν από το αιματηρό περιστατικό για να κάνει γνωστό ότι θα «κατασκηνώσει» έξω από το σπίτι του προκειμένου να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν βλέπει το παιδί της. Δίνοντας τη δική της εκδοχή για όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη στο Χαλάνδρι, υποστήριξε, μέσω της «Espresso», ότι ο γιατρός είχε μαζί του το περίστροφο, την απείλησε με αυτό και πάνω στην πάλη τους αυτοπυροβολήθηκε. Επίσης, η εικαστικός από την Αλβανία άφησε αιχμές ότι το παιδί δεν το έκανε με τον γιατρό, αλλά με τον πρώην σύζυγό της, επαναλαμβάνοντας τη φράση «πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

https://www.youtube.com/watch?v=VqwUbaeAWMw

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη, μπροστά στην οποία εκτυλίχθηκε η αιματηρή σκηνή, έχει καταθέσει πως η μητέρα της έβγαλε το όπλο από την τσάντα της και πυροβόλησε τον 68χρονο γιατρό, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος.

Σε βάρος της 49χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Πάντως, ο δικαστικός λειτουργός αναμένεται να εξετάσει αν η εικαστικός θα πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Την ίδια ώρα ο οφθαλμίατρος φαίνεται πως είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκε, ωστόσο θα χρειαστούν ημέρες για να μπορέσουν οι θεράποντες γιατροί να πουν αν ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Ο δικηγόρος του θύματος Αλέξανδρος Αλεξανδράκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του. Οπως είπε, ένας δικηγόρος, στον οποίο η 49χρονη απευθύνθηκε για να αναλάβει την υπεράσπισή της αλλά εκείνος αρνήθηκε, φέρεται ότι του αποκάλυψε πως η Κλοντιάνα Τσέλο του είπε πως «μόλις βγει έξω, οι επόμενες σφαίρες θα είναι για τον κ. Αλεξανδράκη»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This